به گزارش خبرنگار مهر، حسن پارسا در جمع خبرنگاران در سخنانی با اشاره به اینکه با توجه به اهمیت فضای مجازی و سایبری، توجه به این حوزه همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است، اظهار داشت: شبکه ها، زیرساخت ها و همچنین سامانه هایی که در دستگاههای اجرایی ایجاد می شوند متاسفانه غالبا خارجی هستند و متعلق به کشورهای صاحب فناوری است.
وی با بیان اینکه این سامانه ها در اختیار سایر کشورها از جمله کشور ایران قرار گرفته می شود، گفت: غالبا فناوری های وارداتی بخصوص از جنس «امن افزار»، «فایر وال»، «یو تی ام» و تجهیزات بر بستر فضای مجازی و سایبری که قرار است برای ما تامین امنیت کند اگر خارجی باشد یکی از منشا ها و مبادی ورودی «بدافزارها» و دشمنان برای تخریب و اختلال در شبکه ها می تواند باشد.
جانشین معاونت فاوا سازمان پدافند غیرعامل، ادامه داد: تدابیری که پدافند غیر عامل برای امن سازی و مصون سازی دارد این بوده که بتوانیم استفاده حداکثری از تجهیزات بومی، ایرانی و ساخت داخل داشته باشیم.
پارسا تاکید کرد: طی چند سال گذشته تعداد زیادی از تجهیزات و امن افزارها در فضای سایبری تولید شده و قابل استفاده و بهره برداری است، همچنین تاکید ما و مقامات عالی کشور بهره برداری از تجهیزات بومی و ساخت داخل در این حوزه است.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان پدافند غیر عامل در زمینه خرابکاری در حوزه سایبری دستگاههای اجرایی کشور، گفت: در این زمینه سازمان پدافند غیر عامل برای جلوگیری از فعالیت «استایکس نت» در انتهای سال ۹۰ و ویروس «وایپ» در حوزه نفت، که کشور را در مقطعی دچار چالش کرده بود ورود جدی داشت.
جانشین معاونت فاوا سازمان پدافند غیرعامل، بیان داشت: استفاده از شبکه های مجازی از جمله تلگرام و ... از نظر ما ممنوع است و قوه قضائیه و دادستان نیز اعلام کردند که اگر نامه های اداری بر بستر شبکه های اجتماعی، به خصوص غیر بومی، جابجا شوند جرم حساب می شود و قابلیت برخورد نیز در این زمینه با فرد وجود دارد.
نظر شما