دکتر علی باغبانیان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پرداخت حقوق پرسنل بهداشت و درمان در سال 86 بر عهده وزارت اقصتاد قرار داده شده که البته این تبصره فقط برای پرسنل رسمی وزارت بهداشت قابل اجرا است و پرسنل پیمانی و حق الزحمه ای در این تبصره لحاظ نشده است. همچنین حتی مزایا و اضافه کاری پرسنل رسمی نیز در نظر گرفته نشده است.
وی اظهار داشت: با توجه به لایحه بودجه ای که دولت به مجلس ارائه کرده در زمینه بهداشت و درمان 2 مشکل اساسی وجود دارد چون بخش سلامت و سرانه درمانی که برای مردم در نظر گرفته شده نه تنها افزایشی نداشته بلکه 2 درصد هم رشد منفی داشته است.
باغبانیان گفت: سرانه درمان از سالهای قبل نیز غیر واقعی بوده است به گونه ای که سال گذشته شورای عالی بیمه جلسه با حضور نمایندگان سازمان های و وزارتخانه های مرتبط تشیکل داد و سرانه 7 هزار تومانی را تصویب کرد اما متاسفانه سرانه درمان 3700 تومانی برای شهروندان و 2200 تومانی برای روستائیان در نظر گرفته شد که بسیار متفاوت از سرانه درمان شورای عالی بیمه تصویب شد.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: بر اساس قانون برنامه چهارم توسعه ، باید سهم مردم از پرداخت هزینه های بهداشت و درمان تا پایان برنامه 5 تا 10 درصد کاسته شود ولی متاسفانه سال 85 نه تنها سهم مردم کم نشده با نگاه خوشبینانه 60 درصد این هزینه را مردم و دولت حداکثر 40 درصد آن را می پردازد.
وی با بیان اینکه سهم مردم در پرداخت هزینه های بهداشتی و درمانی تا پایان برنامه توسعه چهارم باید به 30 درصد برسد اما در سال جاری نه تنها کاهش نیافته بلکه حداقل به 60 درصد رسیده است، گفت: مشکلات مردم در این زمینه از مراجعه به بیمارستانها کاملا مشخص است.
باغبانیان گفت: از سال گذشته با توجه به بودجه پیش بینی شده بود که وزارت بهداشت و درمان توانایی پرداخت حقوق پرسنل بهداشت و درمان در ماه های آخر را نخواهد داشت و این امر نیز اتفاق افتاد که مجلس با برداشت از صندوق ذخیره ارزی مشکل کسری بودجه 470 میلیارد تومانی را حل کرد.
نظر شما