۱۸ بهمن ۱۳۸۵، ۱۰:۰۷

نماینده آژانس فضایی اروپا در ناسا در گفتگوی اختصاصی با مهر خبر داد : کشف مجموعه ای از کهکشان های بسیار پر جرم در جهان تازه متولد شده / ایجاد بحران در علم کیهان شناسی

نماینده آژانس فضایی اروپا در ناسا در گفتگوی اختصاصی با مهر خبر داد : کشف مجموعه ای از کهکشان های بسیار پر جرم در جهان تازه متولد شده / ایجاد بحران در علم کیهان شناسی

کیهان شناس موسسه علوم تلسکوپ فضایی از کشف مجموعه ای از کهکشان های بسیار پر جرم در جهان تازه تولد یافته خبر داد.

دکتر "بهرام مبشر" در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر در خصوص طرح پژوهشی خود که موفق به کسب مقام اول در جشنواره بین المللی خوارزمی شده است، افزود: زمانی که به نقاط دور می نگریم، بیشتر به ابتدای جهان نزدیک می شویم. این طرح، دستیابی به دورترین نقاط جهان را توسط تصاویر هابل میسر ساخته است و به وسیله آن به نقاطی که نزدیک به ابتدای جهان بوده دست می یابیم.

وی ادامه داد: دراین طرح کهکشان هایی را کشف کردیم که بزرگترین و پرجرم ترین کهکشان ها بودند. اکنون به دنبال این کشف این سئوال به وجود می آید که چگونه این کهکشان ها در زمان کمی (معادل یک میلیارد سال از آغاز جهان تا کنون) توانستند چنین جرمی را پیدا کنند. این سئوال در دست بررسی است و کشف آن بحرانی در تئوری های علم کیهان شناسی به وجود می آورد.

نماینده آژانس فضایی اروپا در سازمان تحقیقات فضایی آمریکا (ناسا) با اشاره به تأثیر طرح پژوهشی خود در علم کیهان شناسی گفت: این طرح باید توسط تلسکوپ های روی زمین تصویربرداری شود که در صورت تأیید نهایی، تئوری های موجود در زمینه پیدایش کهکشان ها تغییر خواهند کرد.

استاد دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در زمینه تئوری های موجود کیهان شناسی اظهار داشت: بر اساس تئوری های موجود، کهکشان ها از یک نقطه به وجود می آیند و در طول زمان و عمر جهان با یکدیگر ادغام می شوند تا کهکشان های بزرگتری را به وجود آورند.

مبشر افزود: بر اساس طرح پژوهشی ما، کهکشان های بزرگتری کشف شده که برای فرم گرفتن و به وجود آمدن آنها زمان کافی وجود نداشته است. بنابراین مشکلی برای تئوری های امروزه به وجود می آورد.

کد خبر 444896

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha