۱۴ آبان ۱۳۹۷، ۰:۲۰

مرکز آمار ایران اعلام کرد:

رشد ۳۳ درصدی تورم تولیدکننده محصولات مرغداری‌ها در تابستان

رشد ۳۳ درصدی تورم تولیدکننده محصولات مرغداری‌ها در تابستان

تورم تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در تابستان امسال نسبت به تابستان سال گذشته با رشد ۳۳.۶۱ درصدی مواجه شد که تورم گروه مرغ ۲۷.۳۵درصد و تورم گروه تخم مرغ نیز ٥٥.٢٨ درصد است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز آمار ایران، شاخص کل قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور (تورم) در تابستان سال ١٣٩٧ به عدد ٣٥٤.٥٥ رسید که ٢٧.٤٨ درصد نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) افزایش و ٣٣.٦١ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، افزایش داشته است. گروه مرغ و تخم مرغ به ترتیب با افزایش ٣٠.٥٨ و ٢٣.٦٦ درصدی، افزایش ٢٧.٤٨  درصدی شاخص نسبت به فصل قبل را رقم زده­‌اند.

همچنین گروه مرغ و تخم مرغ به ترتیب با ٢٧.٣٥ و ٥٥.٢٨ درصد افزایش، موجب افزایش ٣٣.٦١ درصدی شاخص نسبت به فصل مشابه سال قبل شده‌­اند. در صد تغییر شاخص در چهار فصل منتهی به تابستان ١٣٩٧ نسبت به چهار فصل منتهی به تابستان ١٣٩٦، معادل ١٩.٣٢ درصد (تورم سالانه) بوده است.

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در تابستان ١٣٩٧ نشان می‌­دهد که تمام استان های نسبت به فصل قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین میزان افزایش به ترتیب مربوط به استان های گیلان و کردستان با ٥٨.٢٩ و ٥٧.٣٤ درصد می باشد. همچنین تمام استان های کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش داشته­‌اند، به طوری که استان تهران با ٧٧.٢٢ درصد افزایش، بیشترین افزایش قیمت را نسبت به فصل مشابه سال قبل تجربه کرده است.

شاخص گروه‌­های اصلی مرغ

در تابستان ١٣٩٧ شاخص گروه مرغ به ٣٧٦.٧٥ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ٣٠.٥٨ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٢٧.٣٥ درصد افزایش یافته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ٢٨.٥٥، ٢٩.٠١ و ٣٦.٧١ درصد نسبت به فصل قبل افزایش داشته­‌اند. همچنین پولت و مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ٣١.٤٧، ٢٣.٩٣ و٤١.٠٢ درصد افزایش نسبت به فصل مشابه سال قبل داشته اند.

تخم مرغ

در تابستان ١٣٩٧ شاخص گروه تخم مرغ به ٣٠١.٥٦ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ٢٣.٦٦ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٥٥.٢٨ درصد افزایش یافته است. در این گروه تخم مرغ نطفه­دار و تخم مرغ خوراکی به ترتیب ١٨.٩٢ و ٢٧.٧٨ درصد نسبت به فصل قبل افزایش نشان می دهد. همچنین اقلام مذکور نسب به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ٣٢.٥٧، ٨٠.٢٨ درصد افزایش داشته است.  

همچنین در گروه سایر نیز، شاخص کود در تابستان ١٣٩٧ به ٨٤٠.٦٩ واحد رسیده که نسبت به فصل قبل ٥.١٣ درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٣.٢٠ درصد کاهش یافته است.

کد خبر 4450136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha