به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، محمدمهدی طهرانچی گفت: آموزش عالی از نقطهگرا به آموزش عالی گسترده گذار کرده و در این گذار باید به کیفیت توجه کرد.
وی افزود: توجه به کیفیت تنها در غنابخشی به نحوه پژوهش نیست، این غنابخشی باید با کارآمدسازی دوره تحصیلات تکمیلی شکل گیرد، به این معنی که اگر موضوع پژوهش به جامعه و صنعت وصل شد، آن موقع است که میتوانیم بگوییم از گذار کمی به گذار کیفی و کارآمدسازی رسیده و در این مسیر حرکت میکنیم.
سرپرست دانشگاه آزاد درخصوص کاستیهایی که در ارتباط صنعت با دانشگاه وجود دارد، خاطرنشان کرد: متاسفانه دانشگاه تا امروز سازمان آموزشمحور بوده که بهرغم فعالیتهای پژوهشی و فناوری، نتوانسته در سه دهه اخیر خود را به سازمان و سیستم پژوهش نزدیک کند.
طهرانچی افزود: برای اینکه بتوانیم دانشگاهها را به صورت اصولی و سیستمی با صنعت پیوند دهیم، باید دانشگاهها را از سیستم آموزشی به سمت سیستم پژوهشی سوق دهیم.
وی درباره برنامه دانشگاه آزاد اسلامی در راستای حمایت از دانشجویان گفت: با تشکیل ۴۰ سرای نوآوری آزاد، برنامهای مفصل برای حمایت از دانشجویان نوآور خواهیم داشت.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استانهای آذربایجانشرقی و غربی و کردستان با مشارکت تمام رشتهها و گروههای تخصصی دانشگاه در مباحث و حوضه آبریز دریاچه ارومیه با مرکز تحقیقات مدیریت توسعه پایدار تبریز همکاری لازم را دریغ نکنند.
طهرانچی گفت: واحد تبریز در صورتی میتواند قطب احیای دریاچه ارومیه شود که راهبردها، برنامهها و موضوعات متفاوت داشته باشد و برنامههای علمی خود را براساس راهبردهای اجتماعی، اقتصادی، محیط زیستی، مردم و کسب و کار مورد بررسی قرار دهد.
وی عنوان کرد: با مشخص کردن نظام موضوعات در برنامه چالش دریاچه ارومیه، لازم است ۵ هزار پایاننامه ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در کشور را به مباحث اکولوژیکی، اجتماعی، اقتصادی، تربیتی و... مربوط به دریاچه ارومیه سوق دهیم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: برنامه بررسی چالش دریاچه ارومیه موازی با برنامه صنعت کفش و چرم به واحد تبریز واگذار میشود و در این برنامه از همه گروههای تحصیلی مانند علوم پایه، محیط زیست، علوم انسانی، اقتصاد و علوم اجتماعی استفاده کنید.
نظر شما