۲۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۷

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور:

پیشگیری اساس کار در مدیریت بحران است

پیشگیری اساس کار در مدیریت بحران است

اهواز- رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: راهکارهای متفاوتی برای جابجایی ساکنان بافت های فرسوده وجود دارد و در بحث بافت های فرسوده ، مدیریت بحران اساس کار پیشگیری است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل نجار ظهر دوشنبه در جریان بازدید از منازل مسکونی پرخطر منطقه منبع آب اهواز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: راهکارهای متفاوتی برای جابجایی ساکنان بافت های فرسوده وجود دارد و در بحث بافت های فرسوده ، مدیریت بحران اساس کار پیشگیری است.

معاون وزیر کشور با بیان اینکه می‌شد از ساخت این منازل در این منطقه پرخطر جلوگیری کرد، افزود: باید تمهیداتی برای جابجایی این منازل اندیشیده شود اما باید توجه داشت متاسفانه به علت خشکسالی های مکرر مهاجرت هایی از روستاها به شهرها و به ویژه حاشیه شهرها صورت گرفت و پدیده حاشیه نشینی شکل گرفت که این امر حد توقف ندارد.

نجار بیان کرد: هر اندازه هم که در طول دوران بعد از انقلاب برای توقف حاشیه نشینی تلاش شد، باز هم شاهد ادامه آن بودیم؛ مناطق شکل گرفته سازماندهی و نوسازی شد اما پس از مدتی در حاشیه همین مناطق نیز حاشیه نشینی شکل گرفت و گسترش یافت.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور  با بیان اینکه در برخی مناطق شدت حاشیه نشینی بیشتر است، گفت: در بعضی شهرها و استان ها حاشیه نشینی بیشتر و در بعضی دیگر کمتر است اما همه باید برای کاهش از این وضعیت همکاری کنند.

وی در پاسخ به اینکه آیا برای برای جابجایی ساکنان این منازل می توان از اهرم های قانونی استفاده کرد، افزود: بله قطع یقین همینطور است. مثلاً وقتی در منطقه ای احتمال رانش زمین وجود دارد، در صورت رانش زمین ممکن است تعداد زیادی از هموطنانمان جان خود را از دست بدهند یا مشکلات مالی داشته باشند.

نجار تأکید کرد: باید تمهیداتی اندیشیده شده و امکاناتی فراهم کنیم تا در اختیار ساکنان این مناطق قرار بگیرد با میل و رغبت به مکان های امن در نظر گرفته شده منتقل شوند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: برای منازل مسکونی ناامن در منطقه منبع آب اهواز، اداره کل راه و شهرسازی زمین مورد نظر را فراهم کرده و شهرداری تمهیداتی برای جابجایی اندیشیده است. ما نیز.پیشنهاداتی به دولت ارائه دادیم.

نجار گفت: این پیشنهادات شامل این بود که با توجه به وقوع حادثه در این منطقه بازسازی مجدد آن نیازمند کمک است و ضرورت کمک و مساعدتی که باید به ساکنان این مناطق صورت بگیرد کمتر از مساعدت  به افراد حادثه دیده نیست که  امیدواریم این پیشنهادات مورد توجه قرار بگیرد.

کد خبر 4456450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha