به گزارش خبرنگار مهر، صمد حسن زاده عصر دوشنبه در نشست خبری بیست و چهارمین همایش ملی توسعه صادرات غیر نفتی در تبریز ادامه داد: شرایط بد فضای کسب و کار در کشور تاثیر نامطلوبی بر اقتصاد آذربایجان شرقی گذاشته و هم اکنون این استان در رتبه ۱۴ ام قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه این مسئله می تواند تاثیرات طولانی مدتی بر اقتصاد استان داشته باشد، افزود: در صورت عدم اقدامات لازم برای خروج سریعتر از این بحران، استان ها نمی توانند در جایگاه واقعی خود قرار بگیرند.
رئیس اتاق بازرگانی تبریز با انتقاد از سرمایه فروشی در ماه های گذشته گفت: با افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی برخی افراد اقدام به سرمایه فروشی و صادرات کالا های اساسی مورد نیاز کشور می نمودند.
صمد حسن زاده تاکید کرد: در ماه های اخیر با مشکلاتی که عدم توجه به صادرات کالا های اساسی ایجاد کرد، دولت مانع از صادرات برخی ارزاق عمومی شد.
وی ادامه داد: نباید اجازه دهیم به خاطر افزایش نرخ دلار سرمایه های کشور از دست برود.
رئیس اتاق بازرگانی با اشاره بر اینکه در سال های اخیر صادرات تولید کنندگان ایرانی با فروش ریالی انجام می شود گفت: آمار نهایی سال نشان خواهد داد مقدار تناژ صادراتی بیشتری داشته ایم در حالی که میزان در آمد صادراتی کمتری عاید کشور شده است.
حسن زاده با اشاره به صدور ۱۰ هزار و ۳۴۳ دفترچه کارناتیو برای صادر کنندگان آذربایجان شرقی گفت: این میزان حدود ۲ هزار جلد نسبت به سال گذشته بیشتر است که نشان دهنده افزایش میزان صادرات از این استان است.
وی همچنین با اشاره به میانگین ۱۲ تا ۱۴ درصدی نرخ بیکاری در کشور گفت: در استان آذربایجان شرقی نرخ بیکاری ۱۱ تا ۱۲ درصد است .
رئیس اتاق بازرگانی تبریز در خصوص فضای کسب و کار کشور و آذربایجان شرقی نیز گفت: شرایط اقتصادی در کشور با مشکلات عدیده ای رو برو است.
حسن زاده ادامه داد: شرای بد فضای کسب و کار در کشور تاثیر نامطلوبی بر اقتصاد آذربایجان شرقی گذاشته و همکنون این استان در رتبه ۱۴ ام قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه این مسئله می تواند تاثیرات طولانی مدتی بر اقتصاد استان داشته باشد افزود: در صورت عدم اقدامات لازم برای خروج سریعتر از این بحران، استانها نمی توانند در جایگاه واقعی خود قرار بگیرند.
نظر شما