به گزارش خبرنگار مهر، محمد زاهدی اصل در همایش ملی مددکاری اجتماعی و توسعه پایدار که صبح امروز برگزار شد، گفت: با ایجاد تفاهم و همدلی در میان مددکاران و در کنار هم بودن می توانیم بعد از ۶۰ سال سکاندار رفاه اجتماعی در کشور باشیم.
وی گفت: سازمان بهزیستی برای مددکاران اجتماعی سازمانی مادر تلقی می شود و یکی از حرفه های نقش آفرینی در توسعه، مددکاری اجتماعی است و نقشی که دانش آموختگان مددکاران در طراحی و تدوین ابعاد مختلف اجتماعی دارند، نقشی تأثیرگذار است.
به گفته وی، مددکاران اجتماعی به عنوان کارگزاران عرصه توسعه دغدغه مردم را دارند و برای زندگی بهتر و توسعه پایدار در جامعه می توان از این افراد بهره مند شد.
دبیر همایش مددکاری اجتماعی و توسعه پایدار گفت: مردم باید بتوانند توانمندی های خود را افزایش دهند و وظیفه مددکاران اجتماعی نیز همین است و در الگوی جدید توسعه، به توسعه به دست مردم و برای مردم تأکید شده است و برای نقش آفرینی این افراد در فرآیند توسعه توانمندی صاحبان حرفه امری ضروری است که آن هم باید با دانش افزایی میسر شود که بهزیستی و دانشگاه علامه در این خصوص اقداماتی را انجام داده اند.
وی گفت: ۱۵۰ مقاله به دست ما رسیده که ۱۰۰ مقاله بررسی و پذیرش شده که در نهایت ۲۰ مقاله برای ارائه در همایش در نظر گرفته شده است.
نظر شما