دکتر حسین وطن پور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: متاسفانه در رابطه با کاهش تصدی گری دولت به ویژه در بخش واردات دارو نسبت به کاهش سهم هلال احمر به عنوان یک NGO وارد کننده تجهیزات و داروهای مورد نیاز ، افراطی گری شده به گونه ای سهم هلال احمر در این بخش کاهش قابل ملاحظه ای یافته است.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر تصریح کرد: به دنبال سیاست های قبلی معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت از سال 82 ، میزان سهم واردات داروی هلال احمر رفته رفته به گونه ای کاهش یافت که امروز شاهد ورود تنها 5 درصد از داروهای مورد نیاز هستیم در حالی که انتظار مردم از هلال احمر بیش از رقم فعلی است.
وی در رابطه راهکارهای رفع معضل فعلی هلال احمر نسبت به افزایش سهم هلال احمر در واردات دارو به کشور ، تصریح کرد: با توجه به اینکه معاونت جدید غذا و داروی وزارت بهداشت ، ادامه این سیاست ها را قبول ندارد لذا امیدواریم طی مذاکراتی سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر با وزارت بهداشت تدبیری اساسی برای این مشکل اندیشیده و به اجرا گذاشته شود.
وطن پور ادامه داد: همچنین سیاست سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر ، فراهم آوردن شرایط جدید برای اخذ نمایندگی واردات دارو از شرکت های داخلی بوده و امیدواریم در سال آتی بتوانیم علاوه بر برگرداندن شرایط قبلی واردات داروی هلال احمر ، زمینه همکاری هر چه بیشتر با بخش های خصوصی نیز در این زمینه فراهم آید.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در رابطه با زمینه فعالیت های دارویی هلال احمر تصریح کرد: در بخش واردات دارو هم اکنون بخش عمده فعالیت سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر مختص ورود شیر خشک های رژیمی ، داروهای جدید ، داروهای ضد سرطان و نیز داروهای مورد نیاز بیماران خاص است.
وی با بیان اینکه طی سال جاری 30 میلیون دلار برای ورود انواع شیرخشک های رژیمی ، داروهای جدید ، داروهای ضد سرطان و نیز داروهای مورد نیاز بیماران خاص از سوی این سازمان هزینه شده ، اظهار داشت: با توجه به اینکه یکی از وظایف هلال احمر تامین داروهای مورد نیاز مردم است به همین لحاظ عدم موجودیت داروی مورد نیاز مردم در داروخانه های هلال احمر نه تنها پذیرفته شده نیست بلکه احساس عدم رضایت نسبی در رابطه با ارایه خدمات دارویی هلال احمر در مردم ایجاد می شود.
نظر شما