رييس مركز تحقيقات ساختمان و مسكن در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب گفت: اين در حالي است كه حدود 20 درصد ساختمانهاي كشور توسط بخش دولتي و مابقي توسط بخش خصوصي ساخته مي شود.
قاسم حيدري نژاد با اشاره به اينكه در بخش هاي دولتي به دليل حاكم بودن قوانين و مقررات نظارت بر ساخت و ساز از سوي سازندگان بيشتر رعايت مي شود گفت: در حال حاضر توليد مسكن در كشور به روش هاي سنتي انجام مي شود و چون يك كارگر مي تواند ساعات معيني كاركند ، اين نوع ساخت و ساز نمي تواند نياز كشوررا حداقل تا ده سال آينده پاسخگو باشد.
وي با اشاره به اينكه يكي از مشكلات مهم در بخش ساخت و ساز پراكندگي عوامل توليد و مصالح است گفت: پراكندگي ساخت قطعات و مصالح مورد نياز اين بخش و عدم حضور مهندسان ناظر به صورت متمركز در طول مدت ساخت و ساز از مشكلات مهم در توليد مسكن در كشور به شمار مي آيد.
حيدري نژاد ، هدايت و برنامه ريزي تحقيقات در بخش مسكن را موجب توليد انبوه و صنعتي ذكر كرد و افزود: اجراي اين امر موجب مصرف كم مصالح ، افزايش دوام ساختمانها و در نتيجه در دراز مدت كاهش قيمت مسكن را به همراه دارد.
وي كاربرد تحقيقات در بخش مسكن را مستلزم يك كار فرهنگي دانست و افزود: اگر مردم به محصولات و عوامل توليد داراي گواهينامه فني بها دهند و در صورت كمي افزايش قيمت كاربرد اين عوامل از سوي مردم پذيرفته شود مي توان به داشتن ساختمانهاي با كيفيت در چند سال آينده اميدوار بود.
رييس مركز تحقيقات ساختمان و مسكن در گفت و گو با مهر :
فقط حدود 20 درصد ساختمانهاي كشور با نظارت ساخته مي شود
بر اساس آمار موجود حدود 15 تا 20 درصد ساختمانهاي كشور كه عمدتا دولتي هستند با حضور مهندسين ناظر و مشاورين در اين بخش ساخته مي شود.
کد خبر 44648
نظر شما