به گزارش خبرنگار مهر، کمال اکبری معاون مشارکتهای اجتماعی وزارت کشور در پنجمین همایش سالانه سازمانهای مردم نهاد که در استانداری برگزار شد اظهارداشت: رسیدن به توسعه متوازن و پایدار در گرو فعال کردن سمن ها و جلب مشارکت اجتماعی است که با تقویت سازمان های مردم نهاد ممکن می شود.
وی افزود: برای داشتن مشارکت اجتماعی پرثمر نیازمند توانمندی و مشارکت پویشگران جوان و با انگیزه هستیم اما این کار باید با مهارت و دانش انجام شود تا کارها به نتیجه برسد.
اکبری تصریح کرد:سمن ها لازم است ابتدا با حقوق خود آشنا شوند سپس بتوانند افرادعلاقمند به امور مختلف را دور هم جمع کنند و مسئولیت پذیرانه در کارها مشارکت کنند.
وی بیان کرد: پذیرفتن مسئولیت بیانگر حس نوع دوستی و میهن دوستی شماست و این کار ثواب و اجر هم دارد.
صدور مجوز سمن ها تسهیل می شود
معاون مشارکت های اجتماعی وزارت کشور یادآورشد: مهمترین رویکرد ما در وزارت کشور تسهیل در صدور پروانه و تمدید مجوز فعالیت سمن هاست و در این راستا جلساتی با نهادها برگزار شده تا با همکاری سازمانهای بیمه ای و مالیات بتوانیم شرایط بهتری را برای نهادهای مردمی مهیا کنیم.
وی گفت: پیگیر حل مشکلات سمن ها هستیم و با توافق انجام شده بزودی سامانه متمرکزی برای کارهای تاسیس، نظارت و تمدید مجوز سمن ها طراحی شده که با اجرای آن کارها سامان می یابد.
اکبری اضافه کرد: لایحه پیشنهادی دولت با کمک سمن ها به صورت پیش نویس تدوین شده و در کمیسیون سیاسی دولت در حال نهایی شدن است تا بتوانیم حوزه سمن ها را قانونی و قابل اعتماد کنیم.
وی اظهارداشت: فرآیند تمدید مجوز سمن ها به کمتر از یک ماه و تاسیس به کمتر از سه ماه خواهد رسید.
معاون مشارکت های اجتماعی وزارت کشور گفت: آموزش های تخصصی برای توانمند سازی سمن ها باید در اولویت باشد تا بتوانید کارهای مهمی را عملیاتی کنید.
وی اضافه کرد: در آستانه سالگرد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم و سمن ها باید برای بیان دستاورد های نظام وارد صحنه شده و در این زمینه همکاری بیشتری کنند.
اکبری اظهارداشت: از فعالان سمن ها انتظار داریم از فعالیت انحصاری دوری کرده و با عضو گیری بیشتر به کارهای خود توسعه بخشید و به گونه ای رفتار کنید تا هر سمن صدها و هزاران نفر عضو داشته باشند.
در ادامه نمایندگان تشکل های مردم نهاد دیدگاههای خود را مطرح کردند.
نظر شما