حجتالاسلام غلامعلی رائیجی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: همه مدارس علمیه دارای کتابخانه یا مکانی به عنوان مخزن کتاب هستند اما تعداد مدارس علمیه که کتابخانه استاندارد دارند کم است.
وی با اشاره به فعالیت ۵۵۰ کتابخانه در مراکز و موسسات حوزوی سراسر کشور، گفت: بیش از ۵ میلیون جلد کتاب در این کتابخانهها وجود دارد.
به گفته رئیس اداره امور کتابخانههای حوزههای علمیه، حدود ۲۷۰ کتابخانه مدارس علمیه از طریق نرم افزار مدیریت کتابداری مجهز شده و به همدیگر متصل شدهاند.
حجتالاسلام رائیجی راه اندازی کتابخانه در مدارس علمیه را هزینهبر دانست و تاکید کرد: این که موسسان مدارس علمیه ضمن تامین تمامی هزینهها و نیازهای مدارس علمیه، کتابخانه مدارس علمیه را راه اندازی کنند، زمانبر است.
وی تصریح کرد: به دلیل گرانی تجهیزات و کاغذ، سرعت تغییر و رشد در بخش کتابخانههای مراکز حوزوی کند است.
وی از ارسال ۱۰۰ بسته فرهنگی و آموزشی به ۱۰۰ مدرسه علمیه به مناسبت هفته کتاب خبر داد و اظهار کرد: دیدار کتابداران با مراجع عظام تقلید، تجلیل از کتابداران مراکز حوزوی قم، برپایی جلسات انس با کتاب، بازدید از کتابخانههای فعال، برگزاری کارگاه برخط ویژه کتابداران، آموزش نرم افزار کتابداری با حضور ۳۰ نفر، غبارروبی حرم حضرت معصومه(س) با حضور کتابداران و... از جمله برنامههای هفته کتاب و کتابخوانی بود.
حجتالاسلام رائیجی از فعالیت ۲۸۰ کتابدار در کتابخانههای مدارس علمیه خبر داد و افزود: تعداد قابل توجهی از کتابداران از طلبههای حوزههای علمیه هستند که به صورت جهادی در کتابخانهها فعالیت میکنند.
نظر شما