به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، محمدرضا تقی زاده دبیر کانون های مذهبی وزارت بهداشت و دانشجوی رشته اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی ارتش با اشاره به ارزیابی وضعیت مذهبی دانشجویان علوم پزشکی گفت: در اتاق فکری که در کانونهای مذهبی تشکیل دادهایم به این نتیجه رسیدیم که دید دانشجویان را نسبت به کانونهای مذهبی تغییر دهیم.
وی افزود: هدف اصلی این است که دیدگاه دانشجویان را تغییر دهیم و در این راستا دو طرح را به عنوان «چالش» تدارک دیدهایم. با مرکز قرآن و عترت به توافق رسیدهایم تا اسفند ماه این دو طرح را اجرا میکنیم. این برنامهها در قالب دینی و هنری طراحی شدهاند.
تقی زاده افزود: یکی از آنها «چالش لینا لونا» است که متولی برگزاری آن کانونهای عفاف و حجاب است. اسم این چالش را از کتاب «لینا لونا» گرفتیم. نویسنده این کتاب خانمی مسیحی است که مسلمان شده و دیدگاه متفاوتی نسبت به اسلام دارد. این طرح را اردیبهشت ماه به صورت آزمایشی در دانشگاه علوم پزشکی یزد اجرا کردیم.
وی خاطرنشان کرد: طرح دیگر ما چالش «صِفر تا صَفَر» با محوریت حسین و حسینی شدن است، این طرح همایشی است که در قالب مسابقه اجرا میشود. قصد داریم این طرح را بعد از محرم و صفر اجرا کنیم. اجرای این طرح بعد از محرم و صفر با این هدف انجام میشود که مخاطب بداند که حماسه عاشورا و حماسه اربعین باید در تمام سال در قلبها جاری باشد. قالب این طرح شعر آیینی عاشورایی است و بخش آزاد ندارد. این طرح نیز بعد از توافق تا بهمن ماه امسال برگزار میشود.
دبیر کانون های مذهبی وزارت بهداشت در تشریح موانع موجود بر سر راه کانونهای مذهبی افزود: مهمترین موانع بر سر راه آنها نبود کارشناس مذهبی در دانشگاهها است. راهکاری که برای این مشکل میتوان ارائه داد این است که به کارشناسان قرآنی ابلاغ شود که دو زیر مجموعه کانونهای مذهبی و کانونهای قرآن و عترت را باید تحت پوشش و حمایت قرار دهند.
کانونهای نماز، ایثار و شهادت، هیئت، مهدویت، عفاف و حجاب به مرکزیت کانونهای مذهبی وزارت بهداشت تعریف شدهاند و متولی فعالیت آنها به مرکز قرآن و عترت و ادارات قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی واگذار شده است.
نظر شما