به گزارش خبرنگار مهر، سید علی عظیمی صبح چهارشنبه در جمع اعضای اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران اظهار داشت: یکی از شاخص های اصلی در انتخاب حوزه های آبخیز برای اجرای پروژه های آبخیزداری و آبخوان داری از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی جامع نگری در حوزه های آبخیز بوده است.
وی به ارکان اصلی ظرفیت های جامع نگری در حوزه های آبخیز اشاره کرد و اظهار داشت: انسجام سازمانی دستگاه های تأثیر گذار و تأثیرپذیر، استعداد سرزمین بر اساس مطالعات آبخیزداری و مشارکت مردمی از ارکان اصلی ظرفیت های جامع نگری در حوزه های آبخیز می باشد.
وی همسوئی و همراهی دست اندرکاران و مردم را در توسعه بخش آبخیزداری بسیار مهم دانست و خاطر نشان کرد: حضور و مشارکت مردم در تمامی مراحل اجرای پروژه های آبخیزداری و آبخوان داری از مؤلفه های مهم مورد نظر در پروژه های در حال اجرا است.
عظیمی با بیان اینکه امسال و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی عملیات بیولوژیکی در سطح ۹۶۰۰هکتار در ۶ شهرستان استان تهران به مرحله اجرا در آمده است یادآور شد: این عملیات که شامل کپه کاری، بذرکاری، نهالکاری، احداث هلالی های آبگیر توام با بذرکاری و حفاظت و قرق می باشد در ۱۰ زیر حوزه آبخیز استان تهران اجرائی شده است.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: از آنجائی که رویکرد سازمانی بر جامع نگری در بهره برداری از منابع سرزمین در قالب حوزه های آبخیز می باشد پروژه های آبخیزداری و آبخوان داری با رویکرد جامع نگری در حوزه های آبخیز در حال اجرا است.
نظر شما