به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن قرائتی جمعه شب در گردهمایی علما و مفسرین وحیانی در مازندران با اشاره به اقرار بزرگان نسبت به قرآن کریم اظهار داشت: ما باید به اشتغال یقینی کمک کنیم و باید به قران کریم توجه کنیم و آن را مهجوریت درآوریم.
وی با اشاره به اینکه ۱۳۰ نوع تفسیر قرآن لازم است و تاکنون شش تفسیر از کلام الله وحی را انجام دادم افزود: قرآن کریم در حوزه های مختلف از جمله اقتصاد، آیه های مختلفی دارد و ما باید به کلام الله مجید توجه ویژه ای کنیم.
وی با تاکید براینکه حوزه علمیه باید مهارت آموزی کند و طلبه های سال اول حوزه باید مهارت قرآن را یاد بگیرند گفت: طلاب هر سال باید یک مهارت قرآنی را بیاموزد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور تصریح کرد: شوراهای عالی حوزه ها و حوزه های علمیه باید نسبت به مهارت آموزی قرآنی طلاب توجه ویژه داشته باشند و مقام معظم رهبری نیز دستور ویژه در این زمینه صادر کرده اند.
وی با بیان اینکه حوزه و دانشگاه نباید پنجشنبه و جمعه تعطیل باشد عنوان کرد: همچنین ساعات حوزه های علمیه را در روزهای گرم سال باید تغییر داد نه اینکه در برخی ایام آن را تعطیل کرد.
حجت الاسلام قرائتی، همچنین در بخشی از سخنانش با اشاره به اصلاح و ارشاد در جامعه عنوان کرد: اگر جمهوری اسلامی به هدفش رسید ناشی از خودکفایی و توجه درونی است.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور به طلاب توصیه کرد تا در موضوعات حق تقلید ندارند تصریح کرد: همچنین مسجدی که نماز را اقامه می کند اما نسبت به اقامه و خوانش قران اقدام نمی کند، کارش ناقص است.
وی از حوزه های علمیه خواست تا به تمام طلاب شیوه های دعوت به نماز را آموزش دهند و درباره دلایل مهجوریت قرآن گفت: بخشی از مهجوریت قرآن ناشی از آن است که به عبارات پرداخته ایم.
وی از طلاب خواست تا در منبرها حدیث معتبر نقل کنند و کمتر به شعر خوانی بپردازند و عنوان کرد: باید به مفاهیم قرآنی در منابر توجه ویژه شود.
نظر شما