به گزارش خبرگزاری مهر، قباد مبشری با بیان اینکه در حال حاضر جمعیت تحت پوشش کمیته امداد استان قریب به ۳۹ هزار خانوار است، افزود: از این تعداد ۱۵ هزار و ۳۴۰ خانوار زنان سرپرست خانواده هستند که به دلایلی از جمله طلاق، فوت، بیماری و زندانی بودن سرپرست و سایر موارد از خدمات این نهاد بهرهمند می شوند.
مبشری به خدمات ارائه شده به زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و ابراز داشت: خدماتی مانند اجاره مسکن، بیمه اجتماعی، اهداء جهیزیه و کمکهزینه ازدواج مجدد، پرداخت هزینه دارو و درمان، خدمات آموزشی، سفرهای زیارتی، پرداخت شهریه دانشآموزان و دانشجویان دختر ازجمله خدمات این نهاد برای این قشر از جامعه هدف است.
مبشری ابراز داشت: تعداد زنان تحت حمایت کمیته استان ۴۸ هزار و ۴۹۸ نفر بوده و همچنین مستمری بگیران زن ۶۰ ساله این نهاد اعم از سرپرست و غیر سرپرست ۱۶ هزار و ۷۱۷ نفرند.
مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به اینکه این نهاد توانمندسازی خانوادههای تحت پوشش با اجرای طرحهای خودکفایی و اشتغالزایی را در رأس برنامههای خود قرار داده است، تصریح کرد: بانوان تحت حمایت این نهاد با دریافت تسهیلات اشتغالزایی میتوانند در زمینه های صنایع دستی ازجمله خیاطی، قالیبافی، گلیمبافی، عروسکسازی و سایر طرحهای اشتغال فعالیت کنند و در بهبود وضعیت اقتصادی خانواده خود مؤثر باشند.
وی افزود: کمیته امداد در راستایتشویق، تداوم و توسعه اشتغال ایجادشده توسط بانوان تحت حمایت، در مواقع برگزاری نمایشگاهها با دعوت از آنان جهت نمایش توانمندیهای خود در نمایشگاهها، به آنها در فروش و بازاریابی تولیدات خود کمک میکند.
مبشری با اشاره به نظارت مستمر کمیته امداد بر نحوه اجرای طرحهای اشتغالی که از سوی زنان سرپرست خانوار اجرایی میشود، گفت: بهمنظور پایداری طرحهای اجراشده، ناظران فنی کمیته امداد بر مراحل قبل، حین و بعد از اجرای شغل توسط مددجویان نظارت میکنند.
نظر شما