به گزارش خبرنگار، سید اصغر فیاض ظهر یکشنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: به منظور اجرای مناسب سازی شهری برای معلولان لازم است که گاهی شهروندان خود را به جای معلولان قرار دهند آن گاه دیگر شاهد گذاشتن میله در محل پیاده رو یا گذاشتن مانع درجلوی درب مغازه خود نیستیم.
وی با بیان اینکه برای مناسبسازی شهری برای معلولان دفتری در شهرداری اصفهان اختصاص یافته است و با جدیت با حمایت معاونت عمرانی استانداری، مناسبسازیها در حال انجام است، ادامه داد: در همین راستا ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در حالی به ناوگان ترابری شهری اضافه می شود که برای معلولان مناسب سازی شده است و همچنین در خصوص مناسبسازی ایستگاههای اتوبوس عادی و بی.آر.تی نیز کار شده است.
معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان اصفهان اعلام کرد: دبیرخانه مناسبسازی استان با ۱۸ تیم در سال ۹۶ و افزایش تیمها تا پایان سال ۹۷ تمام شهرهای استان اصفهان را از جهت مناسبسازی بررسی میکند.
وی گفت: در استان اصفهان ۳۵ درصد مناسبسازی شده که تنها یک سوم آن استاندارد است.
فیاض با اشاره به اینکه سامانه پیامکی معبر با شماره ۳۰۰۰۰۱۲۳۲۲ آماده دریافت تخلفات و مشکلات در زمینه معابر است، بیان داشت: در سطح شهرستانها نیز اقدام به مناسب سازی معابر برای معلولان کردیم.
وی با بیان اینکه اصفهان با ۱۴۰هزار معلول بیشترین جمعیت معلول را در سطح استان دارد، گفت: خمینیشهر ، نجفآباد و فلاورجان در رتبه های بعدی قرار دارد.
معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان اصفهان با اشاره به اینکحه ۱۲۰ هزار معلول در کل استان اصفهان تحت پوشش بهزیستی قرار دارد، گفت: بالغ بر ۳ هزار و ۷۰۰ خانواده با دو معلول در استان وجود داردکه با پیگیرهای وزارت کشور از طریق وزارت رفاه تا ابتدای سال ۹۷ حدود ۳۵۰ هزار معلول از خدمات مستمری و کمک هزینه نگهداری در منزل استفاده میکردند و در مجموع ۱۶۱ هزار تومان به صورت تک نفره معلولان دریافت میکنند.
وی افزود: امسال ۶ هزار نفر به جمعیت مستمری بگیران از بهزیستی در استان اضافه شدند.
فیاض در ادامه بیان داشت: بیمه مکمل مددجویان چون کامل پاسخگوی نیاز آنها نبود حذف شد و از حدود پنج سال پیش به صورت کمک موردی درمان به استانها ابلاغ شد و این رقم هم هر سال کمتر شد.
نظر شما