۱۲ آذر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۸

معاون صنایع دستی خراسان جنوبی:

ثبت اطلاعات ۶هزار هنرمند صنایع دستی خراسان جنوبی/۳۵۰۰ نفر فعالند

ثبت اطلاعات ۶هزار هنرمند صنایع دستی خراسان جنوبی/۳۵۰۰ نفر فعالند

بیرجند- معاون صنایع دستی میراث فرهنگی خراسان جنوبی از ثبت اطلاعات شش هزار هنرمند در حوزه صنایع دستی استان خبر داد و گفت: سه هزار و ۵۰۰ نفر به صورت فعال در این حوزه کار می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین عباس زاده عصر دوشنبه در بازدید از نمایشگاه ملی صنایع دستی خراسان جنوبی اظهار کرد: سومین نمایشگاه ملی صنایع دستی خراسان جنوبی با هدف توسعه و تریوج صنایع دستی و معرفی توانمندی ها و پتانسیل های استان و نه گفتن به کالاهای خارجی برگزار شده است.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه میزبان ۲۸ استان است، افزود: علی رغم اینکه استان هایی که فاصله زیادی با استان داشتند نتوانستند در این نمایشگاه شرکت داشته باشند اما ۶۵ غرفه غیر بومی در این نمایشگاه فعالیت دارند.

معاون صنایع دستی میراث فرهنگی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ۱۲۰ صنعت گر در این نمایشگاه حضور دارند، گفت: از مجموع هنرمندان حاضر در این نمایشگاه تعداد ۶۰ هنرمند از استان خراسان جنوبی هستند.

وی با بیان اینکه به جهت استقبال بی نظیر صنعت گران از این نمایشگاه در بسیاری از غرفه ها شاهد تجمیع هنرمندان و صنعت گران هستیم، عنوان کرد: استان خراسان جنوبی دو صنعت شاخص نساجی سنتی و بافته های داری در حوزه صنایع دستی دارد که این دو هنر به عنوان رکن اساسی در این نمایشگاه مد نظر قرار داده شده است.

عباس زاده ادامه داد: صنایع چوبی، صنایع فلزی، سنگ تراشی و گوهر تراشی، تمام تولیدات چرمی، گلیم، گبه، سیاه چادر، حوله ها، جاجیم و سفره آردی از دیگر تولیدات استان در این نمایشگاه است.

 برپایی شش سیاه چادر عشایری در نمایشگاه صنایع دستی

وی با اشاره به اینکه مقرر شده بود که در این نمایشگاه میزبان هشت سیاه چادر باشیم اما به دلیل کمبود فضا در حال حاضر شش سیاه چادر محصولات خود را عرضه می کنند، بیان کرد: در حال حاضر اطلاعات شش هزار صنعت گر در سامانه میراث فرهنگی ثبت شده است که از این تعداد سه هزار و ۵۰۰ هنرمند فعال هستند.

معاون صنایع دستی میراث فرهنگی خراسان جنوبی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه ها این فرصت را فراهم می کند که مردم با روند تولید خودکفا آشنا شوند، اظهار داشت: با توجه به اینکه هر ساله تعداد صنعت گران استان افزایش می یابد انتظار داریم فروش خوبی در این نمایشگاه داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه بیشترین سهم ثبت اشتغال در سامانه میراث فرهنگی مربوط به حوزه صنایع دستی استان است، اظهار داشت: در صنایع دستی با حداقل ها و خلاقیت اشتغال ایجاد می شود که فرصت مغتنمی برای ایجاد اشتغال فراگیر است.

عباس زاده بیان کرد: توسعه پایدار یکی از ارکان اساسی سومین نمایشگاه صنایع دستی استان است.

کد خبر 4475120

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha