محمد گنج خانلو در گفتگو با خبرنگار مهر، پیرامون شرایط حضورش در تیمهای باشگاهی این رشته گفت: قرارداد فصل قبل من با تیم پیشگامان کویر یزد بود. این باشگاه فصل قبل تیم قارهای بود و در رقابتهای بخش قارهای میتوانست حاضر شود که البته اعزام زیادی هم نداشتیم. در رقابتهای داخلی باشگاههای کشور با تیم سپاهان رکاب زدم.
وی ادامه داد: حضور من در تیم پیشگامان دیگر فایدهای نداشت چرا که در این سال نتوانستند بچهها را به یک مسابقه اعزام کنند. این تیم در این فصل در بخش جادهای قاره آسیا حضور ندارد و احتمالاً برای فصل بعد در سپاهان هستم. تیم سپاهان ثبت نام خود را انجام داده و در حال پیگیری کارها برای ثبت نام نهایی در بین تیمهای قارهای میباشد.
وی در خصوص مشکلات این روزهای باشگاههای دوچرخه سواری نیز خاطرنشان کرد: ما امسال ۵ تیم در بخش قارهای در UCI داشتیم که یک سری تیمها از مسابقات پول دریافت کردند و اعزام شدند و یک سری دیگر اصلاً نتوانستند در رقابتی حضور پیدا کنند. معتقدم حضور من در سپاهان چنانچه به رقابتی اعزام نشود بی نتیجه است.
رکابزن نیمه استقامت و استقامتی تیم ملی تصریح کرد: البته میشود در خیلی از مسابقات و تورهای حرفه ای با نام تیم ملی هم پا بزنیم و این مسئله منوط به همکاری فدراسیون است. فکر میکنم اصلی ترین مسئله فدراسیون تهیه بلیت رفت و برگشت به مسابقات باشد. تیم ملی امسال در توری در ترکیه حضور داشت که این مسابقه برای بچههای تیم خیلی خوب بود.
گنج خانلو که یک دوره شانس حضور در مسابقات قهرمانی جهان را کسب کرده است، بیان داشت: امسال سال قبل از توزیع سهمیه دوچرخه سواری بازیهای المپیک ۲۰۲۰ است و اگر تیمهای باشگاهی نتوانند در مسابقات و تورها حضور پیدا کنند نمیتوانند امتیازی هم جمع آوری کنند و این مسئله به ضرر ما تمام میشود.
وی افزود: بچهها هیچ قراردادی با تیم ملی نمیخواهند و بیشتر دوست دارند که در تیم ملی رکاب بزنند و در مسابقه باشند. بچهها حاضرند برای تیم ملی مجانی پا بزنند. میشود مانند تور ترکیه برنامه ریزی کرد و در مسابقاتی مثل این شرکت داشت.
رکابزن تیم ملی ایران در پاسخ به این سوال که «آیا با این وضعیت امیدی به کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ برای ایران هست یا خیر؟» گفت: تیمهای رده ۳۰ تا ۵۰ رنکینگ جهانی میتوانند حداقل یک سهمیه دریافت کنند و تیم ملی ما در حاضر در رده سی و پنجم هست. میتوان گفت الان یک سهمیه داریم اما کسب سه سهمیه کامل بخش جاده را فقط با حضور در مسابقات مختلف و پا زدن در رقابتها میتوان دریافت کرد.
وی در ادامه در خصوص تجهیزات تیم ملی یادآور شد: فدراسیون با بودجهای که داشته است یکسری لوازم را در زمان بازیهای آسیایی تهیه کرد که اگر الان با شرایط اقتصادی فعلی بود دیگر نمیتوانست آنها را بخرد. البته اکثر بچههای جاده در حال حاضر خودشان چرخ دارند.
گنج خانلو که این روزها در اردوهای بخش نیمه استقامت برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیای پیست نیز حاضر است، بیان کرد: شانس کسب مدال در بخش نیمه استقامت از بخش سرعت بیشتر است. همین طور در رشتههای گروهی پیست نیز شانس بالایی برای دریافت مدال در آسیا داریم.
گفتگو: الهه بهاری
نظر شما