۲۴ بهمن ۱۳۸۵، ۱۵:۰۶

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی:

منطقی کردن تعرفه‌ صنعت برق الزامی است / امسال 1000 میلیارد تومان برق از نیروگاه‌ها می‌خریم

منطقی کردن تعرفه‌ صنعت برق الزامی است / امسال 1000 میلیارد تومان برق از نیروگاه‌ها می‌خریم

محمد احمدیان منطقی کردن تعرفه‌‌های موجود در صنعت برق را از الزامات اساسی در موضوع مدیریت مصرف عنوان کرد و گفت: با قیمت های فعلی انرژی بسیاری از فعالیت‌های مدیریت مصرف توجیه اقتصادی ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی امروز سه شنیه در آئین افتتاح نمادین 35 پروژه برق رسانی در ایستگاه 63/230 کیلو ولت سوادکوه افزود: پیشبرد فعالیت های برق رسانی نیازمند حمایت مسئولین است.


محمد احمدیان تصریح کرد: صنعت برق کشور تقریبا در تمامی شاخص های کمی و کیفی بعد از انقلاب دارای موفقیت هایی بوده است و اظهار داشت: از زمان پیروزی انقلاب تاکنون صنعت برق ایران با رشد 5 تا 12 درصدی در حوزه های مختلف مواجه بوده است.

وی ظرفیت تولید برق کشور را 5 هزار مگاوات عنوان کرد و گفت: کل ظرفیت نصب شده و موجود در نیروگاه‌ها حدود 5 هزار مگاوات نیز می باشد.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: دورنمای صنعت برق ایران به مانند افق چشم انداز بیست ساله نظام روشن و امیدوار کننده است و وجود تقاضا برای صنعت یک نعمت می باشد.

وی درخواست کشورهای همسایه برای تبادل انرژی، وجود نیروی انسانی توانمند در مجموعه وزارت نیرو و نیاز فزاینده به انرژی الکتریکی را از جمله افق های موفقیت این صنعت طی سالهای آتی در کشور عنوان کرد.

احمدیان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به استفاده از تکنیک های مهندسی مدیریت برای کاهش هزینه در بخش های مختلف و استفاده بهینه از انرژی گفت: متاسفانه در معماری های کشور از نور طبیعی وروش های کنترل حرارت برای کاهش انرژی استفاده نمی شود و مردم  فقط از سیستم گرمائی و سرمائی برقی برای رفع مایحتاج خویش استفاده می کنند.

وی منطقی کردن تعرفه ها را از الزامات اساسی در موضوع مدیریت مصرف عنوان کرد و گفت: با قیمت های فعلی انرژی بسیاری از فعالیتهای مدیریت مصرف توجیه اقتصادی ندارد.

احمدیان نیز واگذاری نیروگاه‌های کشور به بخش خصوصی را از جمله رویکرد های جدید این حوزه برشمرد و گفت: تا پایان سال جاری ، نیروگاه رودشور و توس توسط بخش خصوصی و نیروگاه عسلویه بهار سال 86 با همکاری دولت به بهره برداری خواهند رسید.

وی میزان خرید برق از نیروگاه‌ها را در سال جاری، 1000 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: کل فروش سالانه برق کشور 2400 میلیارد تومان می باشد و مابقی بودجه ها باید برای امورات انتقال،توزیع و فوق توزیع هزینه شود.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی از مردم خواست تا با مصرف بهینه و صرف جوئی در مصرف انرژی دولت را در رسیدن به اهداف متعالی خود یاری نمایند.

سید محمد هاشمی، مدیر عامل برق منطقه ای مازندران نیز در سخنانی به وضعیت شاخص های برق استان و نیز مقایسه آن با قبل از انقلاب پرداخت. وی اظهار داشت: ظرفیت خطوط انتقال و فوق توزیع در قبل از انقلاب 330 کیلو وات بوده که این مقدار در سال جاری به 7700 مگاوات افزایش یافته است.

هاشمی میزان مشترکین برق استان را 5/1 میلیون مشترک بیان کرد و از ایجاد دو نیروگاه در غرب و شرق مازندران، احداث 8 پست 63/230 کیلو ولت و 2 مدار طولی 230 کیلو ولت از شرق به غرب استان طی سال جاری در مازندران خبر داد.

در دهه فجر امسال 35 پروژه برق رسانی در بخش های مختلف انتقال،توزیع و فوق توزیع با اعتباری معادل 168 میلیارد ریال در مازندران به بهره برداری رسید.  

کد خبر 447661

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha