محمد مددی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه پس از نصب و راه اندازی آسانسور زمانی که باید دوره بهره وری از آن آغاز شود، حتما باید گواهینامه تائیدیه ایمنی و کیفیت آسانسور و بهره برداری از آن توسط شرکت های بازرسی مورد تائید اداره استاندارد صادر و اخذ شود، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون پس از بازرسیهای به عمل آمده از آسانسورهای نصب شده در سطح استان، ۴۸۷ گواهینامه تاییدیه ایمنی و کیفیت آسانسور توسط این ادارهکل صادر شده است.
وی تمام آسانسورهای نصب شده در کشور را مشمول مقررات استاندارد اجباری دانست و گفت: صدور پروانه پایان کار برای ساختمانهای دارای آسانسور توسط شهرداریهای استان، در گرو ارائه گواهینامه ایمنی و کیفیت آسانسور است.
مدیرکل استاندارد استان همدان مدت اعتبار گواهینامه ایمنی و کیفیت آسانسور را یک سال دانست و گفت: آسانسورهای در حال بهرهبرداری نیز باید به صورت مستمر تحت سرویس و نگهداری قرار گیرند و در صورت عدم انعقاد قرارداد سرویس و نگهداری، مسئولیت هرگونه سانحه با مدیریت ساختمان خواهد بود.
مددی تاکید کرد: سرویس مستمر آسانسورها توسط شرکتهای ذیصلاح دارای پروانه طراحی و مونتاژ معتبر، موجب اطمینان از برقراری شرایط استاندارد آنها میشود.
وی با اشاره به اینکه سامانه مدیریت بازرسی آسانسور، برای خدمات روان و شفاف بازرسی آسانسور براساس استانداردهای جاری سازمان ملی استاندارد، طراحی و در ادارات کل استانی مورد بهربرداری قرار می گیرد، توضیح داد: مراحل صدور گواهینامه و صدور تاییدیه برای آسانسورهای ثبت شده در سامانه مدیریت بازرسی آسانسور انجام می شود تا سامانه یک آسانسور را بعنوان آسانسور تحت کنترل و شرایط ایمنی مندرج در استاندارد مربوطه تلقی نماید و شناسه ملی ۱۰ رقمی آسانسور صادر می شود.
مددی با بیان اینکه پلاک مشخصات حاوی شناسه در کابین آسانسور نصب می شود، گفت: با ارسال پیامک حاوی شناسه ملی آسانسور به سامانه پیامکی بشماره ۱۰۰۰۱۵۱۷، اطلاعاتی از قبیل نام شرکت نصاب، نام شرکت بازرسی کننده و تاریخ آخرین بازرسی و تاریخ انقضاء بازرسی آسانسور به ارسال کننده اطلاع داده خواهد شد.
مدیرکل استاندارد استان همدان با بیان اینکه آسانسورها مشمول استاندارد اجباری هستند، یادآور شد: آسانسور در صورت عدم ایمنی لازم میتوانند بسیار خطرناک باشند.
نظر شما