دکتر سید احمد موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به طور کلی فعالیت معاونت درمان و توانبشخی هلال احمر در خارج از کشور در دو بخش خدمات ثابت و امدادرسانی در مواقع بحران صورت می گیرد.
وی افزود: در بخش خدمات ثابت ارایه خدمات بهداشتی،درمانی و توانبخشی در مراکز درمانی هلال احمر در خارج از کشور، هم اکنون در 15 کشور هلال احمر ایران مرکز درمانی اعم از مجتمع های درمانگاهی و بیمارستان و... داشته و ارایه خدمات می دهد.
معاون درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر ادامه داد: امداد رسانی در مواقع بحران نیز بر حسب نیاز کشورهای بحران زده صورت می گیرد به طوری که نیروهای امدادی و تیم های تخصصی و فوق تخصصی هلال احمر ایران طی سال جاری در اندونزی ، لبنان و عراق حضور مستمر و موثر داشتند. ضمن اینکه 19 محموله به ارزش حدود 4 میلیارد ریال به این سه کشور ارسال شد.
موسوی اظهار داشت: در بخش دارو و تجهیزات از ابتدای سال جاری تا کنون 12 میلیارد ریال دارو همراه با لوازم پزشکی به مراکز بهداشتی ، درمانی و توانبخشی هلال احمر در خارج از کشور ارسال شد.
وی افزود: در بخش راه اندازی و توسعه فعالیت ها نیز طی سال جاری، 2 مرکز در کمور آفریقا و قندهار افغانستان مورد بهره برداری قرار گرفت همچنین بیمارستان و پلی کلینیک هلال احمر ایران در یمن نیز توسعه، بازسازی و تجهیز شد.
معاون درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر ادامه داد: علاوه بر این ، مراحل پایانی پروژه بیمارستانی هلال احمر ایران در زرنج افغانستان در حال انجام است که اواخر امسال یا اوایل سال آینده مورد بهره برداری قرار می گیرد.
موسوی در رابطه با ارایه خدمات در حوزه توانبخشی خارج از کشور یادآور شد: در این بخش نیز موافقت اولیه مبنی بر احداث مرکز جامع توانبخشی در پاکستان کسب شده و بطوریکه هم اکنون مراحل احداث پروژه آغاز شده است.
وی افزود: در کشور سوریه نیز پروژه توانبخشی هلال احمر ایران با همکاری کشور میزبان ساخته شد که طی آن هلال احمر کشورمان مسئولیت تجهیز و آموزش نیروهای توانبخشی سوریه را بر عهده دارد.
به گفته معاون درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر ، در حوزه مراکز خدمات درمانی نیز خدمات کامل در بخشهای تخصصی ، فوق تخصصی و کلینیکی ارایه می شود به طوری که خدمات ارایه شده از طریق هلال احمر ایران در سایر کشورها به لحاظ کمی و کیفی مورد توجه کشورهای میزبان و استقبال مردمی قرار گرفته است.
نظر شما