به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت مخابرات ایران، گزارش سازمان ملل متحد از آخرین آمار اتصالات جهانی توسط هولین ژئو دبیرکل اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) اعلام شده است.
این گزارش حاکی از آن است که اینترنت به سرعت در سراسر جهان در حال گسترش است و در حال حاضر ۳.۹ میلیارد نفر در سراسر جهان آنلاین هستند؛ همچنین تا پایان سال ۲۰۱۸ میلادی ۵۱.۲ درصد جمعیت جهان از «www» استفاده میکنند.
طبق گزارش ITU رشد میزان استفاده از اینترنت در ثروتمندترین کشورهای جهان، کند و البته با ثبات بوده است. به نحوی که در سال ۲۰۰۵ میلادی ۳. ۵۱ درصد جمعیت این کشورها از اینترنت استفاده میکردند و هم اکنون این رقم به ۸۰.۹ درصد رسیده است.
اما بیشترین میزان رشد استفاده از اینترنت به کشورهای درحال توسعه تعلق دارد. در حال حاضر ۴۵.۳ درصد از مردم این کشورها به اینترنت متصل هستند. حال آنکه ۱۳ سال قبل این رقم فقط ۷.۷ درصد بود.
در آفریقا نیز رشد قابل توجهی در اتصال به اینترنت دیده میشود. بهطوری که تعداد کاربران اینترنت دربازه زمانی ۱۳ ساله ۱۰ برابر شده است.
این گزارش نشان می دهد که هرچند میزان اشتراک خطوط تلفن ثابت در سراسر جهان در حال کاهش است و اکنون فقط ۴. ۱۲ درصد است، اما تعداد اشتراک تلفن همراه در حال حاضر حتی بیشتر از جمعیت جهان است.
علاوه بر آن تحقیق نشان میدهد اشتراکهای پهنای باند موبایل از ۴ اشتراک در هر ۱۰۰ نفر در سال ۲۰۰۷ به ۶۹.۳ اشتراک در حال حاضر افزایش یافته است.
در حال حاضر در سراسر جهان ۵.۳ میلیارد مشترک فعال در زمینه پهنای باند تلفن همراه وجود دارد. طبق این تحقیق ۹۶ درصد جمعیت جهان اکنون در گستره شبکه اینترنت موبایل زندگی میکنند و ۹۰ درصد افراد میتوانند از طریق استاندارد ۳G به اینترنت پرسرعت دسترسی یابند.
دبیرکل اتحادیه ITU گفته است که تا پایان سال ۲۰۱۸ میلادی میزان استفاده از اینترنت از نقطه عطف ۵۰. ۵۰ میگذرد. البته هنوز عده زیادی از مردم جهان منتظر دستیابی به مزایای اقتصاد دیجیتال هستند.
وی همچنین خواستار پشتیبانی بیشتر برای نوآوریهای فناوری و تجاری شد تا انقلاب دیجیتال گسترش یابد.
نظر شما