به گزارش خبرنگار مهر، علی وحدت ظهر امروز در نشست معاونان پژوهشی دانشگاه های کشور در سالن اجلاس سران، گفت: برخی شرکت ها خلاق هستند اما جزو دانش بنیان ها به شمار نمی روند و برنامه داریم که ساز و کاری تدوین کرده تا بتوانیم از این شرکت ها حمایت کنیم.
وی افزود: صندوق تلاش می کند در خدمت جامعه علمی و فناوری کشور باشد و به دنبال این است که منابع آن تاثیرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: باید به سمتی حرکت کنیم که حمایت های صندوق فعال تر و به صورت مسئله محور باشد و در این راستا باید از وزارت علوم، دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کمک بگیریم.
وحدت افزود: برخی از شرکت ها خلاقیت های خوبی دارند اما جزو دانش بنیان ها به شمار نمی روند. برنامه داریم ساز و کاری تهیه کنیم تا بتوانیم با همکاری وزارت علوم از این شرکت ها حمایت کنیم. همچنین بستری فراهم کنیم که این نوع شرکت ها به شرکت های دانش بنیان تبدیل شوند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اضافه کرد: این صندوق برنامه دارد از تصدی گری مستقیم دور شود.
وی گفت: در حال بررسی هستیم که مسیرهای جدیدی برای ضمانت شرکت های دانش بنیان باز کنیم و در این راستا برنامه داریم از اعتبار صندوق نوآوری و شکوفایی که در اختیار بانک ها است، استفاده کنیم.
وحدت تصریح کرد: رساله های دانشجویی باید به شرکت های دانش بنیان متصل شود تا این پژوهش ها به صورت هدفمند در کشور انجام شود.
وی بیان داشت: اقدامات ما در حوزه علوم انسانی مناسب نبوده و در این حوزه طلب کمک می کنیم و باید سیاستگذاری هایی صورت گیرد تا بتوانیم به یک راه حل ملموس برای فعالیت صندوق در این زمینه دست یابیم.
وحدت افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی به دنبال حمایت از آزمایشگاه های دانشگاه هاست که در این حوزه قصد دارد از بخش خصوصی که در حوزه راه اندازی و سرویس دهی آزمایشگاه ها فعالیت می کند در قالب شرکت های دانش بنیان حمایت کند.
نظر شما