حسین رضا پور درگفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کمبودهای دارویی که در مرداد و شهریور در سطح کشور مطرح بود پشت سر گذاشته شد البته در آن مقطع نیز داروهای حیاتی مراکز قطع نشد و روزانه تهیه می شد.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر نیز کمبود دارویی نداریم، افزود: برای تامین و توزیع داروهای بیماران شیمی درمانی، صعب العلاج و بیماران خاص علاوه بر داروخانه های دولتی ۴۰ داروخانه بخش خصوصی نیز فعالیت دارند که سبب دسترسی بهتر بیماران به این داروها شده است.
مدیر نظارت بر دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان کرد: بیشتر داروهای بیماران خاص مشابه ایرانی دارند و طبق بخشنامه مقام وزارت بهداشت، مراکزمجاز به استفاده از داروی خارجی نیستند و باید داروی ایرانی مصرف کنند بنابراین علاوه برافزایش قیمت جزیی که هر سال بوده مشکلی از نظر تهیه دارو برای بیماران نداریم.
وی گفت: میانگین مصرف دارو در کرمانشاه نسبت به کل کشور زیاد است و شرایط اقلیمی و اقتصادی مردم ایجاب می کند مصرف دارو بالا باشد البته مراکز بیمه گر و واحدهای کنترل مصرف برآن هستند مصرف دارو به میانگین کشوری نزدیک شود.
رضا پور تصریح کرد: مصرف دارو میان بیماران خاص و صعب العلاج بالا است و به دلیل قطبیت کرمانشاه از استان های لرستان، ایلام، کردستان وهمدان بیماران مراجعه و داروهارا از کرمانشاه تهیه می کنند و بخشی از بالا بودن آمارمصرف دارو به این دلیل است.
وی آنتی بیوتیکها، ها آموکسی سیلیم و سفکسیم و داروهای مسکن نظیر دگزامتازون را پرمصرف دانست و افزود: ۷.۶درصد مصرف دارویی استان را آنتی بیوتیکها، ۶.۹درصد را داروهای مسکن نظیر پیروکسیکام و شش درصد را دسته دیگری از مسکن ها تشکیل داده است.
نظر شما