۲۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۵۹

معاون اموربازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت استان قزوین:

سامانه جامع انبارهاو شناسنامه دار شدن کالا در قزوین راه اندازی شد

سامانه جامع انبارهاو شناسنامه دار شدن کالا در قزوین راه اندازی شد

قزوین- معاون بازرگانی سازمان صمت استان قزوین گفت: با راه اندازی سامانه جامع انبارها و طرح شناسنامه دار کردن کالاها در استان قزوین اطلاعات ۱۲۴۱ واحد عمده، خرده فروشی و اصناف ثبت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان قزوین روز پنجشنبه در استانداری برگزار شد.

علی اکبر کبیری گفت: دراجرای تکلیف مواد ۵ و۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز موضوع راه اندازی سامانه های الکترونیکی و هوشمند برای نطارت بر فرآیند واردات،   صادرات، حمل و نگهداری و مبادله کالا و ارز راه اندازی شده است.

وی اضافه کرد: این سامانه جامع انبارها و طرح شناسنامه دار کردن کالاها در راستای تحقق بند ۲۳ سیاست های اجرای اقتصاد مقاومتی برای روان سازی و شفاف سازی نظام توزیع و نیز رصد کالا در زنجیره تجاری کشور راه اندازی شده است.

معاون اموربازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین تصریح کرد: در سامانه جامع انبارها و طرح شناسنامه دار کردن کالاها در استان قزوین تاکنون اطلاعات  ۱۲۴۱ واحد عمده فروشی، خرده فروشی و اصناف ثبت شده است.

وی بیان کرد: اطلاعات ۱۲۷ واحد کشاورزی، ۶۶ معدن، ۱۲۴۴ واحد صنعتی، ۶۳۹ انبار کالا و  ۴۹ واحد بهداشتی و۴۸۱ واحد دامی و طیور و آبزی ثبت شده است.

کبیری اضافه کرد: برای تامین حقوق مصرف کننده یک انجمن تشکیل شده تا بهتر عمل کنیم اما در حوزه قاچاق کالا شاهد تغییر روش ها و شیوه هاهستیم و قاچاقچیان از قانون جلوتر عمل می کنند و ما نیز برای مقابله باید با وجود سامانه های الکترونیک از روش جدید استفاده کنیم.

وی اظهارداشت: یک سامانه هوشمند برای روان سازی نظام توزیع ایجاد شده و از شهریور امسال سامانه راه اندازی شده و لازم است شیوه های نظارتی متمرکز و مراکز نگهداری کالا مشخص شود.

در ادامه پیمان قجربیگی دبیر کارگروه کالاهای سلامت محور استان قزوین هم گفت: در حوزه مبارزه با قاچاق کالا باید در ساختارها بازنگری و چینش ها به روز شود تا به نتیجه برسیم.

وی بیان کرد: تاکنون چند کار بزرگ شفاف سازی انجام شده و برای نمونه در حال حاضر هیچ مرکز درمانی از کالای قاچاق استفاده نمی کند.

قجر بیگی تصریح کرد: ۸۰ هزار قلم کالای پزشکی داریم که اطلاعات ۲۰ هزار مورد آن وارد سامانه شده است اما متاسفانه فضای مجازی بستر توزیع کالای قاچاق شده و در شرایطی که قاچاقچی می تواند از فضای مجاز برای کارهای متخلفانه استفاده کند ما در استفاده از این فضا برای پاسخگوی و روشنگری مردم منع شده ایم.

وی اضافه کرد: افزایش عطاری های غیرمجاز و باشگاه بدن سازی موجب نگرانی است و باید کنترل شوند و از ظرفیت بازنشستگان و سمن ها برای بازرسی و کنترل کالا و شناسایی انبارها و کالای قاچاق استفاده کنیم.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: داروخانه ها مکلف شده اند از مراکز مجاز دارو را خریداری کند و در صنف لوازم آرایشی و بهداشتی هم وارد شده ایم و ساماندهی مرکز تهیه کالا انجام شده تا شاهد استفاده از کالای قاچاق نباشیم.

کد خبر 4490730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha