۱ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۵۹

معصومه ابتکار:

۷۶ هزار خانم معلم ابتدایی دوره ویژه تربیت‌بدنی دیدند

۷۶ هزار خانم معلم ابتدایی دوره ویژه تربیت‌بدنی دیدند

اهواز ـ معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده از برگزاری دوره آموزشی ویژه تربیت‌بدنی برای ۷۶ هزار معلم مقطع ابتدایی برای دختران دانش‌آموز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار عصر امروز در جلسه با مشاوران فرمانداران خوزستان در امور بانوان اظهار کرد: طرح‌هایی مثل «ارتقای تاب آوری اجتماعی» در بحث جامعه محوری به خوبی انجام شده و نتایج مثبتی به همراه داشته است. 

وی افزود: این موفقیت نشان می‌دهد اگر به مردم اعتماد کنیم می‌توانیم به نتایج مثبتی دست پیدا کنیم و مردم پاسخ اعتماد را می‌دهند و تحولات مثبت را می‌پذیرند و خود عامل تحولات مثبت می‌شوند. 

ابتکار یکی از آرمان‌های بزرگ انقلاب اسلامی را تحقق عدالت در همه ابعاد عنوان کرد و گفت: عدالت صرفا توزیع ثروت نیست بلکه عدالت قطعا مقوله‌ای فراتر از این است. یکی از موارد مورد تاکید عدالت، همان عدالت جنسیتی است چرا که حتی در قرآن نیز به برابری انسان‌ها اشاره شده است. از سویی دیگر در قانون، عدالت جنسیتی در برنامه ششم توسعه تحت عنوان ماده ۱۰۱ کاملا در نظر گرفته شده است.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده ادامه داد: بر اساس همین قانون از ابتدای دولت دوازدهم به صورت خاص در این حوزه اقدام کردیم و یکی از این راهکارها تحقق ستاد خانواده بود. یکی از اهداف این ستاد کاهش شکاف جنسیتی است که برای این کار راهکارهایی پیش‌بینی شد

ابتکار با اشاره به حذف زنگ ورزش از مدارس ابتدایی اظهار کرد: این کار برای صرفه جویی در زمان انجام شد ولی مشکلاتی دارد. این مسئله شاید برای پسران که می‌توانند در کوچه و خیابان بازی کنند مشکل ساز نباشد ولی برای دختران به خصوص شهری که امکان کمتری برای بازی در کوچه دارند مشکل ساز است و می‌تواند منجر به برخی ناشی از عدم تحرک و اسکلتی شوند. 

وی افزود: زنان به دلیل کم تحرکی به سمت بیماری‌های متابولیکی می‌روند که این مسئله در آینده می‌تواند هزینه‌های سرسام‌آور درمانی را به کشور تحمیل کنند. 

ابتکار عنوان مرد: حدود هفت ماه پیش تفاهم‌نامه ای با وزارت آموزش و پرورش منعقد کردیم که بر اساس آن دوره ویژه‌ تربیت‌بدنی برای ۷۶ هزار معلم دوره ابتدایی کلاس اول تا سوم برگزار کردیم تا خود این معلمان بتوانند مشکلات حرکتی دانش‌آموزان دختر را برطرف کنند. 

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده ضمن تاکید بر این موضوع که زنان در بحث بهداشت باروری نیازهای خاصی دارند و لازم است برای این مسئله نیز برنامه‌ریزی شود، عنوان کرد: اگر این اتفاق نیافتد، در سیاست‌های جمعیتی و سیاست‌های خانواده که مورد تاکید رهبری هستند، آسیب‌های زیادی خواهیم داشت.

ابتکار با بیان اینکه دولت مصوب کرده است که یک ردیف بودجه در اختیار مدیران کل بانوان در استانداری‌ها قرار گیرد، گفت: هدف ما برنامه‌ریزی در جهت توان‌افزایی زنان بر اساس شایستگی و توانمندی آنها است. ما نمی‌خواهیم زنان به هر قیمتی سر کار بیایند و از کارآمدی کشور کاسته شود. ما اعتقاد داریم بانوان توانمند زیادی در کشور وجود دارند که اگر به آنها توجه شود، می‌توانند موفق باشند. خوزستان از نظر استخدام بانوان رتبه چهارم را در کشور در اختیار دارد و هنوز راه زیادی تا رسیدن به ۳۰ درصد هدف تعیین شده دارد.

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده تصریح کرد: لایحه تامین امنیت زنان نیز با قوه قضائیه به نتیجه رسیده است. امیدواریم که این لایحه اجرا شود. آموزش‌های قبل و حین ازدواج و طرح سراسری گفتگوی خانواده، از طرح‌های مهم ما هستند. طرح گفتگوی خانواده در کنار مشکلات حقوقی به مسائلی مانند آسیب‌های مختلف نیز پرداخته است.

کد خبر 4492439

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha