رضا میرزایی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برای تکمیل ایستگاه پمپاژ «واشیان» پلدختر حدود ۱۹میلیارد تومان اعتبار، برای ایستگاه «چم مهر» حدود ۲۰ میلیارد تومان و برای تکمیل ایستگاه پمپاژ «جایدر» حدود ۳۰میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی افزود: عملیات اجرایی ایستگاه های پمپاژ «چم مهر» در سال ۸۱ و «واشیان» در سال ۸۲ و طرح انتقال آب به دشت «جایدر» در سال ۸۶ آغاز شد.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای لرستان گفت: علت تاخیر و طولانی شدن عملیات اجرایی ایستگاه های پمپاژ شهرستان پلدختر کمبود اعتبار و در برخی سال ها نبود اعتبار بوده است.
وی افزود: همچنین این پروژه ها در سال های گذشته در مقایسه با سایر پروژه های بزرگ در اولویت قرار نگرفته بودند، بنابراین مجموعه این عوامل باعث شد که عملیات اجرایی آنها طولانی شود.
میرزایی خاطرنشان کرد: هم اکنون سه ایستگاه پمپاژ شهرستان پلدختر در حال اجرا هستند و پیشرفت فیزیکی ایستگاه های بان بازه چم مهر ۷۵درصد، واشیان ۷۴ درصد و جایدر ۵۸ درصد است.
وی افزود: طبق برنامه زمانبندی فاز اول این سه ایستگاه به مساحت حدود ۲هزار هکتار تا پایان اسفند ماه ۹۷ و فاز دوم آنها در سال ۱۳۹۸ به بهره برداری می رسد و کشاورزان می توانند از مزایای این ایستگاه ها بهره مند شوند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای لرستان با بیان این که در مجموع حدود ۴۶میلیارد تومان برای این سه ایستگاه هزینه شده است، گفت: اعتبار سال جاری ایستگاه پمپاژ بان بازه چم مهر ۲ میلیارد و پانصد میلیون تومان، واشیان چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و تخصیص اعتبار طرح انتقال آب به دشت جایدر معادل ۲میلیارد و ۵۸ میلیون تومان است.
وی افزود: فعالیت اجرایی ایستگاه های پمپاژ سه گانه پلدختر به موافقت خادمی استاندار لرستان در قرار دادن این سه پروژه در ردیف پروژه های کلیدی و اولویت دار استان و تزریق اعتبار قابل توجه به آنها بود که باعث شد جان تازه ای بگیرند و فعال شوند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای لرستان پیشرفت اجرای ایستگاه های پمپاژ سه گانه پلدختر را نتیجه پیگیری ها و تلاش مجدانه نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی و خادمی استاندار لرستان دانست.
نظر شما