به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، سالیوان و کیملیکا با نگاهی به چشم انداز جهان پس از حملات یازدهم سپتامبر امکان گفتگوی جدی اخلاقی به منظور حل نارضایتیها و مناقشات ناشی از اختلافات ملی، دینی و فرهنگی را مورد بررسی قرار داده اند.
نویسندگان این اثر ابتدا به تفسیر و توضیح وضعیت پرداخته و با استناد به ارتباطات تنگاتنگ مردم جهان اظهار داشته اند که بشر به دنبال راهنمایی اخلاقی درباره سنتهای فرهنگی و دینی است اما ارتباطات مردم به جای آنکه بهبود یابند وخیمتر می شوند.
نویسندگان همچنین این امر را مورد بررسی قرار داده اند که چگونه می توان حداقل استانداردهایی را برای رفتار اشخاص تعیین کرد و در عین حال پایه های اخلاقی برای همزیستی و همکاری سنتهای اخلاقی را توسعه و گسترش داد؟
مقالات کتاب "جهانی شدن اخلاق" درباره برخی از تأثیرگذارترین سنتهای تفکر اخلاقی ارائه شده اند تا اتفاق نظر میان سنتهای اخلاقی به عنوان عامل شکل دهنده به جهان معاصر حاصل شود.
ویلیام ام. سالیوان دانشمند برجسته بنیان کارنیج و مدرس فلسه دانشگاه لو سال است که تاکنون آثاری را چون شکل دادن به فلسفه عمومی، کار و کمال: بحران و وعده حرفه ای گرایی در آمریکا منتشر کرده است.
ویل کیملیکا محقق فلسفه سیاسی دانشگاه کویین و استاد مدعو دانشگاه مرکزی اروپایی در بوداپست است. او نیز تاکنون چند جلد کتاب منتشر کرده و در آن میان می توان به فلسفه سیاسی معاصر و تعدد فرهنگی آسیا اشاره کرد.
نظر شما