به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که عصر امروز تجلیل از مهدی آذریزدی به عنوان یکی از مفاخر فرهنگی معاصر برگزار می شود، وی به دعوت علی اکبر اشعری از مرکز تخصصی ادبیات کودک کتابخانه ملی بازدید کرد.
وی گفت: تاسیس و راه اندازی چنین مرکزی تا به حال صورت نگرفته و حال می توان امیدوار بود که این مکان باعث عمق و ارتقا بخشیدن به کتاب های کودک و نوجوان باشد.
وی ادامه داد: من لفظ استاد را برای خوم مناسب نمی دانم اما پیشکسوتی را قبول دارم زیرا نه مدرسه ای رفتم و نه استادی داشتم.
آذریزدی در بازدید از بخش قصه گویی این مرکز، قصه گویی را هنری مجزا از کتاب نوشتن و باعث رشد انگیزه های کتابخوانی در بچه ها عنوان کرد و گفت: من برای نوشتن در این عرصه به ذهن خودم رجوع می کنم و مفهوم بچه هم در ذهن من دوران کودکی خودم است.
این نویسنده پیشکسوت اضافه کرد: من نه علمی دارم و نه استادی. تنها چیزی که وجود دارد اخلاص من بوده است و هرچه از آثار من ماندگار شده، به سبب اخلاص و نیت من بوده است.
وی یکی از کتاب هایش را امضا و به این مرکز اهدا کرد و سپس با گروهی از دانش آموزانی که برای بازدید از کتابخانه ملی آمده بودند گفتگو کرد و گفت: با توجه به این امکاناتی که در اختیار شماست باید برای رشد فرهنگ ملت تلاش زیادی از خود صورت دهید.
آذریزدی در دفتر یادبود کتابخانه نیز نوشت: امروز یکی از روزهای خوب و بی نظیر زندگی 85 ساله من بود که کتابخانه ملی و مجموعه تجهیزات آن را شاهد بودم و امیدوار شدم که با همتی که برای پروراندن بچه ها و جوانان مبذول می شود - و سابقا نمی شد - فرزندان ما در این کشور، ساخته شده تر و فرهنگی تر شوند.
نظر شما