۳۰ بهمن ۱۳۸۵، ۱۲:۳۶

/ ضرورت بازنگری در برنامه های درسی دانش آموزان - 16/

حجم برنامه های درسی به افسردگی دانش آموزان دامن می زند

حجم برنامه های درسی به افسردگی دانش آموزان دامن می زند

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: "حجم زیاد برنامه های درسی فعلی درصد ابتلای دانش آموزان به بیماریهای افسردگی و اضطراب و بی علاقگی به یادگیری را افزایش می دهد."

دکتر منصور صالحی ، محقق مشکلات دانش آموزی و ارتباط آن با بیماری های روحی و روانی ، در گفتگو با خبرنگار مهر ، در بیان ضرورت بازنگری در برنامه های درسی ، افزود: طی 10 سال گذشته استفاده از اینترنت مانند امروز گسترش بافته نبود اما برنامه های درسی با این تغییرات همگام نبوده اند.

این روانپزشک و پژوهشگر آموزشی افزود: بازسازی و بازنگری در برنامه های درسی نباید در یک دوره خاص انجام و پس از آن رها شود ، بلکه این تغییرات باید پی در پی انجام گیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران اضافه کرد: محتوای قدیمی با نیازهای روز جامعه هماهنگی ندارد و کاربردی نبودن آن ، ابتکار و خلاقیت دانش آموزان را کور می کند.

صالحی یادآور شد: جای دادن بیش از حد محفوظات در برنامه های درسی ، استعدادهای یادگیری را در دانش آموزان کاهش داده و بر استرس آنان می افزاید.

این روانپزشک تاکید کرد: از دست دادن توانایی دانش آموزان در روزهای نزدیک به امتحانات مثل کنکور خود را نشان می دهد.

وی به برنامه ریزان درسی توصیه کرد: ایجاد جذابیت ، خلاقیت ، علاقه و پیشرفت را سرلوحه کار خود قرار دهند و از فشار بی دلیل بر گروههای سنی دانش آموزی بپرهیزند.

کد خبر 450153

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha