محمدعلی هروی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در طرح زمستانه امسال در سطح جادهها و نقاط مختلف استان ۳۳ پایگاه امداد و نجات به شکل ۲۴ ساعته فعال بوده و از این تعداد ۱۵ پایگاه اسکان اضطراری تهیه شده تا در صورت وقوع کولاک مکانی برای اسکان مسافران همراه با وعده غذایی وجود داشته باشد.
وی افزود: در حال حاضر ۱۲ هزار داوطلب خیر و پزشک در سطح استان وجود دارد که از این تعداد یک هزار و ۵۰۰ نفر آن درجه بندی شده اند.
هروی با اشاره به کارخانه سرنگسازی اظهار کرد: این پروژه چندین سال بدون پیشرفت بود و بعد از صحبت ها و رایزنی ها قرار براین شد تا این پروژه به استان واگذار شود تا از طریق استان برای جذب سرمایه گذار اقدام شود.
نیازمند درآمد پایدار در استان هستیم
وی گفت: این پروژه قبلا دست سازمان تدارک پزشکی جمعیت هلال احمر بود و بعد از انتقال به استان تصمیم گیری می شود در چه حوزه ای به تولید محصول بپردازد.
هروی با بیان اینکه باید به دنبال درآمد پایدار در استان باشیم، افزود: جمعیت هلال احمر سازمانی نیمه دولتی است و به دارایی دولتی وابسته نیست و تنها از طریق تملک دارایی ها و پایگاه ها مبالغی به آن پرداخت می شود، بنابراین باید به دنبال مدیریت منابع موجود استان و به فکر درآمدزایی باشیم.
نظر شما