به گزارش خبرگزاری مهر علی عباسی با اشاره به مرگ تعداد ۶۲ نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج در ۹ ماه امسال افزود:از کل فوتی های مسمومیت با قرص برنج در استان ۳۷ نفر مرد و مابقی زن هستند و در این مدت شهرستان های ساری با ۱۵ ، بابل با ۱۰ و آمل با ۹ نفر فوتی به ترتیب بیشترین آمار تلفات قرص برنج را به خود اختصاص داده اند. این در حالی است که آمار مسمومیت با قرص برنج در شهرستان های نور یک فوتی گزارش شده است.
وی گفت: بر اساس این گزارش مرداد با ۱۲ ، شهریور با ۱۰ و تیر با ۸ مورد بیشترین فوتی و آبان با ۴ مورد کمترین فوتی در آن گزارش شده است.
مدیر کل پزشکی قانونی استان مازندران با تاکید بر اعمال محدودیت های جدی تردر دسترسی افراد به این ماده مهلک و نیزبرخورد با توزیع کنندگان آن و بالابردن آگاهی کسانی که به قصد تهدید خانواده ها ، جان خود را به خطر می اندازند افزود:قرص برنج یا همان فسفید آلومینیوم از سمی ترین آفات شیمیایی است که علی رغم ممنوعیت واردات ، خرید و فروش ، توسط کشاورزان برای مقابله با آفت برنج استفاده می شود، علائم استفاده از قرص برنج که هیچ پادزهر مشخصی هم ندارد بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه نمایان می شود و ممکن است ۶ ساعت پس از مصرف آن ، مرگ اتفاق بیافتد.
نظر شما