به گزارش خبرگزاری مهر، غلامحسین حکمتیان در رابطه با جزئیات این تخصیص اعتبار، افزود: در مناطق هدف شهرستان باشت عملیات بیومکانیکی و بیولوژیکی انجام شده که خروجی های متعددی در پی خواهد داشت.
حکمتیان با بیان اینکه کنترل فرسایش خاک، کنترل روان آبهای سطحی، افزایش ذخیره آبهای زیرزمینی و احیای جنگلها از مزیتهای اجرای این طرحها است، ابراز کرد: اعتبار عملیات بیولوژیکی شهرستان باشت که از محل صندوق توسعه ملی تأمین شد در چهار پروژه به مساحت ۳۵۰ هکتار در حال اجرا بوده و این اعتبار بالغ بر ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال است.
حکمتیان خاطرنشان کرد: چهار پروژه اجرا شده این شهرستان تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که بخش عمده آن عملیات نهال کاری شامل گونههای بلوط و کنار و بذرهای بلوط و بادام بوده که در عرصههای مناطق بوستان و شلالدان باشت اجرا شده است.
مدیرکل منابع طبیعی استان گفت: حجم بالای عملیات کاشت گونههای بذر و نهال در این شهرستان سبب غنیسازی و توسعه جنگلها میشود.
وی افزود: همچنین اجرای این طرحها در شهرستان باشت سبب جلوگیری از فرسایش خاک و در آینده ذخیرهسازی آب برای زمینهای کشاورزی خواهد شد.
حکمتیان با بیان اینکه پروژه سد خاکی آبدهگاه باشت و پروژه سنگ ملاته بوستان باشت در حال اجرا است، عنوان داشت: پروژه سد خاکی آبدهگاه باشت ۴۰۰ هزار متر معکب ظرفیت ذخیرهسازی آب دارد.
حکمتیان تصریح کرد: پروژه سنگ ملاته بوستان باشت در ۱۹۰۰ متر مکعب اجرایی می شود که این پروژه نیز در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
نظر شما