به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا قاسمی پیش از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران سفال را درآمدزاترین صنایع دستی استان همدان برشمرد و گفت: استان همدان از دیرباز دارای صنایع دستی مختلفی بوده که در کشور و برخی حتی در دنیا بی نظیر و منحصر به فرد بوده و همواره هنرمندانی را در زمینه های مختلف در دل خود پرورانده است.
وی با بیان اینکه تعداد صنعتگران روند رو به رشدی دارد، افزود: پرداخت تسهیلات و برگزاری برنامههای ترویجی گامی در افزایش تعداد مشاغل خانگی در زمینه صنایع دستی است.
معاون صنایعدستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان از صادرات ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صنایعدستی از استان همدان طی هشت ماهه امسال خبر داد.
وی گفت: از این مقدار ۳ میلیون دلار سفال بوده که ۷۷ درصد صادرات استان همدان را شامل می شود.
علیرضا قاسمی با اشاره به اینکه این میزان صنایعدستی بیشتر به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر شده است، افزود: بیشترین صادرات صنایعدستی به عراق، آذربایجان و ترکیه و بخشی نیز به هلند بوده است.
معاون صنایعدستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان همدان گفت: علاوه برسفال که اغلب آن تولید لالجین است، مصنوعات چوبی، فرش دستبافت، مروار، مجسمههای فلزی و گچی، گلیم، مصنوعات چرمی از دیگر صنایعدستی صادراتی استان است.
قاسمی عنوان کرد: طی ۸ ماهه امسال ارزش صنایعدستی صادر شده از استان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته هیچ تغییری نکرده است.
معاون صنایعدستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان همدان عنوان کرد: یکی از راه های شناخت و توسعه صنایع دستی استان همدان بازار یابی و معرفی توانمندی های آن است که در این راستا برگزاری نمایشگاه های مختلف صنایع دستی در استان همدان و یا شرکت در نمایشگاه هایی که در سایر استان ها و یا کشورهای دیگر برگزار می شود زمینه ای برای توسعه بازار صنایع دستی استان همدان است.
نظر شما