۱۸ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۲۴

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی مطرح کرد:

نارضایتی گردشگران از تعطیلی بازار تبریز در روزهای ابتدایی سال

نارضایتی گردشگران از تعطیلی بازار تبریز در روزهای ابتدایی سال

تبریز - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی از نارضایتی گردشگران از تعطیلی بازار تبریز در روزهای ابتدایی سال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی آبدار ظهر امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران بابیان اینکه تعامل و همکاری بین بخشی دستگاه ها بیشتر در رضایتمندی گردشگران تاثیرگذار خواهد بود، اظهار کرد: تعطیلی بازار تبریز در روزهای نخست سال، کمبود سرویس بهداشتی در سطح شهر، کمبود علائم و تابلوهای راهنمای جاده ای، وضع نامناسب آسفالت جاده های مواصلاتی باید برطرف شود.

آبدار، کمبود برنامه های شاد فرهنگی و هنری در سطح استان را از جمله نتایج نظرسنجی از گردشگران عنوان کرد و افزود: دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر برای ارائه چهره ای متفاوت از آذربایجان شرقی برای گردشگران تدوین ۲۰۰ مسیر گردشگری برپایه ظرفیت های هر منطقه و صدور ۱۶۴ مجوز فعالیت اقامتگاه بوم گردی در مناطق مختلف استان را سیاست گذاری کرده است.

وی ادامه داد: در کنار این خدمات، اجرای برنامه های مفرح فرهنگی - هنری بخش دیگری از اهداف ستاد است تا خاطره ای زیبا و ماندگار در ذهن گردشگران ثبت شده و همان ها سفر به این استان را به دیگر گردشگران توصیه کنند.

آبدار خواستار برگزاری جشن های نوروزگاه برای معرفی آیین و سنن اصیل آذربایجان شرقی در فروردین ۹۸، نظارت بر تاسیسات گردشگری و افزایش کیفیت دفاتر خدمات سفر، ارائه بسته های معرفی استان، برگزاری دوره های دانش افزایی انجمن های فعال در این حوزه شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: دستورالعمل تشکیل دبیرخانه های ستاد خدمات سفر شهرستان ها به فرمانداران آذربایجان شرقی ابلاغ و ارسال شده است.

آبدار با اشاره به راهکارهای توسعه گردشگری در سال‌های آتی، بیان کرد: تدوین و برنامه ریزی به منظور ایجاد یک رویداد دائم، تلاش در راستای بستر سازی عمومی و تبیین اهمیت جایگاه گردشگری در سطوح مختلف افکار عمومی، تلاش در راستای معرفی تصویر واقعی و صحیح از ایران در جامعه بین الملل، برنامه ریزی به منظور اصلاح نگاه سلیقه‌ای به مقوله گردشگری و صنایع وابسته در سطح ملی، ملزم کردن بخش خصوصی و سازمان‌های مردم نهاد در راستای مشارکت در توسعه گردشگری، تسهیل و بسترسازی جذب سرمایه گذاری خارجی به منظور ارتقا سطح درآمد ارزی و ایجاد اشتغال در راستای اهداف سند چشم انداز، استفاده از تجربیات کشورهای توسعه یافته در زمینه گردشگری، نهادینه شدن نگاه فرابخشی و فرا دستگاهی به مقوله گردشگری در راستای سیاست عبور از اقتصاد نفتی و تکیه بر اقتصاد گردشگر محور از جمله راهکارهای  توسعه گردشگری در سال‌های آتی است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان با بیان این‌که اعتباراتی برای احیای پروژه‌های تاریخی از جمله ربع رشیدی نیاز است، گفت: ما برای احیای ربع رشیدی ردیف بودجه در نظر گرفته‌ایم و اکنون نیز میراث فرهنگی، دانشگاه هنر اسلامی، شهرداری تبریز با همکاری کاوشگران و باستان شناسان آلمانی اقداماتی در این زمینه انجام می‌دهند.

کد خبر 4507607

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha