به گزارش خبرنگار مهر، تشکلهای صنعتی و صنفی پوشاک، با ارسال نامهای به عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، خواستار از سرگیری مبارزه با قاچاق پوشاک در سطح عرضه شده است. خبرگزاری مهر، متن کامل این نامه را منتشر کرد:
جناب آقای دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی
مقام عالی وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران
با سلام
احتراماً باستحضار می رساند متاسفانه علیرغم مساعدت حضرتعالی، طرح برخورد با برندهای محرز پوشاک قاچاق در سطح عرضه طی مصوبه شورای تامین استان تهران به بهانه برهم خوردن امنیت متوقف شده است.
این طرح که پس از دوسال کار کارشناسی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، وزارت صنعت، تشکل های بخش خصوصی و سایر سازمان های ذیربط در بستر دستورالعمل ثبت نمایندگی برندهای خارجی پوشاک و دستورالعمل شناسه کالا و رهگیری منبعث از ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تهیه و بصورت گام به گام و با استقرار تدریجی طراحی شده هم اکنون در مرحله برخورد با تنها صد فروشگاه محرز عرضه کننده پوشاک قاچاق قرار دارد که متاسفانه با مقاومت جریان های سازمان یافته پوشاک و هیاهوی پوچ عمله های این جریان مبنی بر مخدوش شدن امنیت و برهم خوردن نظم بازار، بنا بر مصوبه شورای تامین استان تهران متوقف شده و با اینکار زمان طلایی بازار شب عید را به ضرر تولیدکنندگان و به نفع قاچاقچیان واگذار نمودند.
مسلما قاچاق دو و نیم میلیارد دلاری پوشاک که رتبه اول قاچاق کالا به کشور را داراست زیبنده عملکرد مقامات امنیتی کشور نیست و جای بسی تعجب است که حفظ امنیت به بهانه تامین منافع عده ای سودجو بر منافع ششصد هزار کارگری که در زنجیره تولید صنایع و اصناف پوشاک فعالیت می کنند ارجحیت دارد.
تولیدکنندگان پوشاک ضمن ابراز اعتراض شدید خود نسبت به عملکرد ضعیف دولت در برخورد با قاچاق پوشاک و توسعه روز افزون آن، بیش از این صبر و متانت را جایز ندانسته و اعلام می دارند این طرح که به اندازه کافی از پشتوانه قانونی و کارشناسی برخوردار است هرچه سریعتر می بایست پیگیری شده و ادامه یابد.
مسلما تبعات عدم پیگیری مطالبات برحق واحدهای تولیدی بر عهده دستگاههایی است که با عملکرد جزیره ای خود مانع مبارزه با قاچاق پوشاک و اجرای منویات مقام معظم رهبری در این رابطه شده و نظم و امنیت عده ای متقلب سودجو را به منافع تولید ملی در سال حمایت از کالای ایرانی ترجیح می دهند.
تشکل های تولیدی صنایع و اصناف منسوجات و پوشاک ضمن احترام به قانون، اعتراض خود را بصورت علنی در مورد توقف مبارزه با قاچاق پوشاک اعلام نموده و هشدار می دهند، این اقدام منجر به تعطیلی کارخانجات پوشاک خواهد شد و عواقب این اتفاق (که بعید نیست، اعتراض سراسری تولید کنندگان و کارگران صنعت پوشاک را برانگیزاند) بر عهده کسانی است که با تصمیمات خود موجب توقف تولید ملی می شوند.
با تشکر و تقدیم شایسته ترین احترامات
دبیرخانه مشترک تشکل های صنعتی و صنفی پوشاک
نظر شما