۲ اسفند ۱۳۸۵، ۱۴:۲۰

جهان امروز نیازمند بهره گیری از میراث اخلاقی سنت نبوی است

در دومین روز از همایش علمی "حکمت و بازاندیشی سنت نبوی" دکتر آیینه وند با اشاره به خطرناک بودن وضع اخلاقی در جهان اسلام، بر لزوم حرکت جوهری برای دستیابی به نقطه قوت برای بهره گیری از میراث اخلاقی سنت نبوی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در دومین روز از همایش علمی حکمت و بازاندیشی سنت نبوی که امروز در تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد، دکتر صادق آیینه وند درباره زیست اخلاقی و بهره گیری از سنت نبوی سخنرانی کرد.

وی با اشاره به موانع تاریخی در بررسی سیره رسول اکرم(ص) این سیره را محصول گرایشهای حاکمان اموی، عباسی و راشدی دانست و گفت: سیره ای که به دست ما رسیده تنها به جنبه عملی آن برای حکام و نیازهای حاکمان وقت پرداخته و لذا لازم است پالایشی از این بابت صورت بگیرد.

دکتر آیینه وند سپس به کوشش هایی که از طریق زبانشناسی، سبک شناسی و فهم تداعی خلاق ذهنی در این راستا صورت می گیرد اشاره کرد و گفت: نباید نگاهی عقب به تاریخ داشته باشیم ضمن آن که نباید از تاریخ گسسته شویم بلکه باید با نگاهی رو به آینده به مطالعه گذشته بپردازیم.

دکتر آیینه وند با اشاره به غلط بودن رهیافت برخی صوفیان دنیاگریز، اسلام را دینی دنیوی و اخروی معرفی کرد که می تواند پاسخگوی نیازهای ما باشد.

وی با اشاره به خطرناک بودن وضع اخلاقی در جهان اسلام بر لزوم حرکت جوهری برای دستیابی به نقطه قوت به منظور بهره گیری از میراث اخلاقی سنت نبوی تأکید کرد.

کد خبر 451519

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha