۳ بهمن ۱۳۹۷، ۰:۴۱

فرمانده نیروی انتظامی خراسان شمالی:

مصوبات شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی عملیاتی نمی‌شود

مصوبات شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی عملیاتی نمی‌شود

بجنورد- فرمانده نیروی انتظامی خراسان شمالی گفت: مصوباتی که با نظر و پیشنهاد اعضای ستاد مصوب می شود روی کاغذ می ماند و عملیاتی نمی شود و بستر هیچ یک از مصوبات هنوز فراهم نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار مظاهری شامگاه سه شنبه در هشتمین جلسه شورای هماهنگی با مواد مخدر خراسان شمالی با گلایه از عملکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر استان، اظهار کرد: نیروی انتظامی ظرف یک هفته فروشندگان و معتادان سطح استان را جمع آوری می‌کند اما متأسفانه محلی برای نگهداری و مراقبت از این افراد وجود ندارد و پس از تحویل خیلی زود آزاد می‌شوند.

مظاهری با اشاره به مشکلات تنها اردوگاه خراسان شمالی، بیان کرد: نیروی انتظامی با وجود امکانات محدود مشکلی برای جمع آوری معتادان متهجر ندارد و می‌تواند این افراد را تحویل مقامات دهد اما مشکل اساسی نبود اردوگاه با ظرفیت بالا و امکانات مناسب است.

وی ضمن ارایه آماری عملیات های پاکسازی انجام شده در برخی از روستاهای استان عنوان کرد: به دلیل پایین بودن ظرفیت این افراد در اردوگاه فعلی پذیرش نمی‌شوند و درصورت تحویل خیلی زود آزاد می‌شوند.

فرمانده نیروی انتظامی خراسان شمالی در ادامه اضافه کرد: در حال حاضر ۲۵ درصد معتادان استان تهران مربوط به سایر استان‌ها است که مقرر شده این افراد برای ترک و پاکسازی به استان‌های مبدأ بازگردند، با این اوضاع ما توان نگهداری از معتادانی که به بازگردانده می‌شود را نخواهیم داشت.

به گفته مظاهری طی سال ۹۶ در این استان یک تن و ۹۴۱ کیلو مواد مخدر سنتی و طی سال ۹۷ نیز دو تن  و ۱۴۰ کیلو مواد کشف شد این در حالی است که طی سال ۹۶ هفت تن مواد مخدر صنعتی و نیمه صنعتی ضبط شد اما امسال این عدد به ۱۴ تن رسیده است.

وی نبود مکانی برای نگهداری معتادان را یکی از عوامل کاهش دستگیری آنان در سال ۹۷ دانست و گفت: سال ۹۶ در استان دو هزار ۳۳۴ معتاد دستگیر شدند، این آمار امسال رشد منفی داشت و به دو هزار و ۲۴۰ نفر رسید.

کرامت انسانی در اردوگاه فعلی معتادان بجنورد صفر است

جانشین فرمانده سپاه خراسان شمالی در ادامه این جلسه به برنامه عملیاتی سپاه در ارتباط با راه اندازی اردوگاه ویژه درمان معتادان استان اشاره کرد و گفت: بر اساس طرح پیش بینی شده اردوگاه در حوزه های شناسایی، فرهنگی، درمان، سازندگان و اشتغال فعالیت خواهد داشت.

سرهنگ ابوالقاسم چمن با بیان اینکه مکان پیشنهادی شهرستان شیروان برای ساخت اردوگاه مورد قبول واقع نشده، عنوان کرد: هدف از ساخت اردوگاه، درمان و بازپروری معتادان توسط مربیان مجرب است و همچنین ارائه آموزش هایی بر پایه اسلام ناب محمدی نه آن چیزی که در انجمن «اِن اِی» باب شده و اسلامی انگلیسی شده را به افراد تحت درمان آموزش می‌دهند.

وی اردوگاه فعلی را برای نگهداری از انسان نامناسب دانست و افزود: صد نفر آدم را در یک سوله ریخته اند وقتی سراغشان می‌رود گریه‌ات می‌گیرد.

کد خبر 4521137

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha