به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی فاضلی روز پنجشنبه در گردهمایی معاونین آموزشی،پژوهشی و مدیران گروههای معارف اسلامی دانشگاهها و مراکز آموزشی کشور در مشهد اظهار کرد: در طرح تحول دروس معارف اسلامی سامانه آموزش های مجازی نیز طراحی و ایجاد شده که دانشجویان با مراجعه به این سامانه از مباحث مرتبط با دروس معارف بهرهمند میشوند.
وی افزود: سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان در حال حاضر حدود ۹۰۰ هزار نفر عضو دارد که عمده آن را دانشجویان تشکیل میدهند و روزانه بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ عضو جدید در خود جای میدهد.
رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: هماکنون بیش از ۲۰۵ درس، ۱۵۰۰ جلسه، ۳۰۰۰ ساعت کارگاه و سخنرانی در سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان در دسترس است.
فاضلی بیان کرد: در تمام دنیا آموزش مجازی و حضوری جایگزین یکدیگر نبوده و مکمل همدیگر هستند و در این زمینه ۹ مدل مختلف وجود دارد. از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ میلادی شتاب رشد حرکت به سمت استفاده از آموزشهای مجازی قابلتوجه بوده به طوری که هماکنون در بیش از ۸۸۰ دانشگاه دنیا هزاران دوره آموزشی مجازی در حال برگزاری است.
وی اظهارکرد: بعد از انقلاب تصویرسازی بسیار خوبی در حوزه کارآمدی دین داشتهایم اما دشمن تلاش میکند تصویرسازی مبتنی بر قدرت نرم انقلاب اسلامی در زمینه کارآمدی دین و نظام مردمسالاری دینی را مخدوش کنند.
رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها خاطرنشان کرد: مزیت نسبی اساتید گروه معارف اسلامی کلاسهای حضوری بوده که البته نیاز به مکمل دارد و آن مکمل آموزشهای مجازی است که یک انتخاب نیست و یک ضرورت است.
فاضلی گفت:پژوهشی درباره تفاوت فیلم دیدن و کتاب خواندن انجام شده است که بیانگر این نکته است که وقتی فرد کتاب میخواند مدام مطالب کتاب را در معرض داوری قرار میدهد و از خود میپرسد که آیا فلان مطلب صحیح است یا خیر، اما وقتی فرد فیلم تماشا میکند محتوای فیلم در ضمیر ناخودآگاه وی مینشید و الگوی مسلط ذهنی وی را میسازد.
نظر شما