به گزارش خبرنگار مهر، سی و نهمین کارگروه اشتغال استان کرمانشاه عصر امروز در استانداری کرمانشاه برگزار شد و بیشتر وقت جلسه به بررسی مشکلات تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری معطوف بود.
هدایت حاتمی عصر در این جلسه اظهار داشت: حوزه گردشگری حوزه درآمدزایی است و به همین منظور امسال اعتبار خوبی از محل کمکهای فنی و اعتباری جهت ارتقاء شاخص های گردشگری در نظر گرفته شده است.
وی افزود: همچنین رشد گردشگری نیاز به تبلیغات وسیع است در این خصوص ما آمادگی داریم تمام تلاش خود را به کار گیریم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به فعالیت های خدمات و فناوری اطلاعات بیان داشت: یکی از استانهایی که در حوزه آی سی تی موفق عمل کرده استان کرمانشاه است، اما متناسب با ظرفیت های استان نتوانسته ایم از آن بهره ببریم.
حاتمی گفت: از ۱۵ درصد سهم تخصیصی در این حوزه فقط ۴ درصد آن جذب شده است که این میزان به هیچ وجه برای استانی با این قابلیت ها پذیرفته نیست.
حبیباله وفایی، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان کرمانشاه هم در ادامه این نشست به ارائه گزارش عملکرد تسهیلات روستایی و عشایری استان پرداخت و اظهار داشت: با توجه به آئین نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، بخش کشاورزی توانسته ۲۶ درصد بیشتر از سهم خود را دریافت کند و به این لحاظ قابل تقدیر است.
وی افزود: در این راستا سهم خدمات باید ۵۰ درصد را به خود اختصاص می داد که فقط ۲۰ درصد را جذب کرده جذب کرده و این بسیار کمتر از آن سهم مورد نظر است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان کرمانشاه یادآور شد: دستگاهها باید نسبت به جذب اقدام کنند با این روش کار کردن نمی توانیم مشکل بیکاری را حل و فصل کنیم.
وفایی گفت: مشکل استان کرمانشاه این است که نمی خواهد بر اساس مطالعات جلو برود باید بگویم روش تقاضا محور جوابگو نیست، بلکه باید برای یک کار علمی بر اساس علم و فناوری باید حرکت کنیم.
نظر شما