۵ اسفند ۱۳۸۵، ۱۱:۴۷

فروش آثار تجسمی در نمایشگاه "هفت نگاه" آغاز شد

فروش آثار تجسمی در نمایشگاه "هفت نگاه" آغاز شد

نمایشگاه "هفت نگاه" ویژه فروش آثار تجسمی عصر روز گذشته با حضور مدیر کل هنرهای تجسمی، مدیران گالری‌ها و هنرمندان شرکت‌کننده در نمایشگاه و مردم هنردوست در نگارخانه فرهنگسرای نیاوران افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حبیب‌الله صادقی که برای بازدید از آثار به فرهنگسرای نیاوران آمده بود، پیش از افتتاح رسمی نمایشگاه "هفت نگاه" یازده تابلو برای مرکز توسعه هنرهای تجسمی خرید که گرانترین آنها دو میلیون و 300 هزار تومان قیمت داشت و متعلق به محمدابراهیم جعفری بود. به گفته دکتر صادقی، تعدادی از این آثار برای گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران انتخاب شدند که تابلو جعفری هم یکی از آنهاست.

دکتر صادقی در حال انتخاب و خرید آثار

عبدی اسبقی، بهمن بروجنی، بهرام حنفی، کریم نصر، مهدی حسینی، احمد وکیلی، الیکا ابراهیمی، هانیبال الخاص، نیلوفر قادری‌نژاد، عباس درگی دو اثر، احمد وثوق احمدی، مرتضی دره‌باغی و جمال‌الدین خرمی‌نژاد دو اثر خالقان آثاری بودند که سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران با پرداخت مبلغی حدود 20 میلیون تومان آنها را خرید.

سیف‌الله پویاراد، مدیر عامل شرکت دامونفر و نماینده شرکت فابر ـ کاستل در ایران، هم با پرداخت مبلغی حدود شش میلیون تومان شش تابلو عمدتا از هنرمندان جوان خرید. تا پیش از آغاز رسمی نمایشگاه حدود 50 تابلو فروش رفته بود که عادل یونسی با شش اثر، گلناز فتحی با پنج اثر، فلور فیض‌بخش و مهدی سحابی با چهار اثر و محمد احصایی با سه اثر در صدر جدول فروش آثار قرار داشتند. ضمن اینکه گرانترین تابلوهای موجود در "هفت نگاه" هم متعلق به ایران درودی بود با 18 و 15 میلیون تومان.

در حالی که حدود یک ساعت از آغاز به کار غیررسمی نمایشگاه می‌گذشت، "هفت نگاه" با سخنان لیلی گلستان سخنگوی گروه هفت نگاه به صورت رسمی افتتاح شد. گلستان ابتدا درباره نحوه شکل‌گیری این گروه و برنامه‌های آینده آن برای برگزاری نمایشگاه در شهرستان‌ها سخن گفت و از حضور خیل علاقمندان تشکر کرد.

سپس نوبت به ایران درودی رسید که از نخستین دقایق آغاز به کار نمایشگاه در آنجا حضور یافته بود. این هنرمند پیشکسوت با ابراز خوشحالی از شرکت در نمایشگاه درباره قیمت بالای آثار خود گفت: "من به عمد این قیمت‌های بالا را برای آثارم پیشنهاد دادم چون دوست دارم قیمت آثار هنرمندان ایرانی به مرز قیمت‌های جهانی نزدیک شود و سالی نخواهد گذشت که خواهید دید آثار نقاشان ما با قیمت‌های جهانی فروش می‌رود."

درودی ضمن اشاره به خروج آثار هنری از ایران افزود: "شما مردم هنردوست نگذارید آثار هنری ما در کشورهایی به فروش برود که ما به آنها خط و نوشتن و هنر را یاد دادیم. من مطمئنم هنر معاصر ایران آینده دارد. بگذارید به جای طلا و جواهرات، هنر ایران پشتوانه بانک‌ها و خزانه ما باشد. بهترین آرزوها را نثار هنر معاصر ایران می‌کنم."

پس از صحبت‌های این بانوی نقاش، مراسم افتتاحیه نمایشگاه "هفت نگاه" با اهداء یک شاخه گل به مدیران گالری‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه به پایان رسید. صادقی مدیر کل هنرهای تجسمی و مهرآئین رئیس فرهنگسرای نیاوران این شاخه‌های گل را به بانوان هنرمندا اهداء کردند. بانک اقتصاد نوین و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران هم از جمله بخش‌های خصوصی و دولتی بودند که روز گذشته تعداد زیادی از تابلوهای نمایشگاه را خریدند.

کد خبر 452513

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha