به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر حسن ضیاء الدینی امروز در کارگاه پیشگیری از رفتارهای پرخطر در سنین دانش آموزی ، در خبرنگاران ، از تشکیل جلسه ای (فردا) در زمینه طرح بلوغ دانش آموزان خبر داد.
وی نیز از عملکرد رسانه ها انتقاد کرد و گفت: در طرحی مانند توزیع شیر رایگان اگر به عنوان مثال یک دانش آموز شیر مسمومی بنوشد رسانه ها با جو سازی تمام موضوع را تغییر داده و به شکلی دیگر بیان می کنند.
ضیاء الدینی افزود: خبرنگاران مدام در پی اعداد و ارقام ایدز و هپاتیت و... هستند و این در حالی است که باید در همین جا اعلام کنم آموزش و پرورش بیشتر از ارائه آمار ، به دنبال برنامه ریزی هایی در زمینه پیشگیری آسیبهای اجتماعی و راه کارهایی برای آن است .
وی با تاکید بر مشکل نداشتن آمار ، تشکیل این کارگاه را مقدمه ای برای طرح پرسش نامه ها و به دست آوردن پاسخ های قابل تبدیل به عدد و رقم عنوان کرد و آموزش وپرورش را در زمینه این مشارکت (وزارتخانه های بهداشت و درمان و آموزش و پرورش) ، دارای نقش کلیدی عنوان کرد.
مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در ادامه نسبت به خطر مصرف مواد خوراکی مجاز و غیر مجاز منجر به چاقی سنین دانش آموزی هشدار داد و گفت: بررسی بوفه ها ، خواکی های مدرسه و ...نیازمند همکاری های میان بخشی بوده و پیشگیری سرلوحه فعالیت های آموزش و پرورش خواهد بود.
به گزارش خبرنگار مهر ، مسئول اداره سلامت جوانان و مدارس وزارت بهداشت نیز در این نشست از 42 ساعت درس بهداشت در برنامه های درسی دانش آموزان خبر داد.
دکتر گلایول اردلان افزود: قرار دادن این ساعت درسی در میان برنامه های دانش آموزی باید از سد سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی وزارت آموزش وپرورش عبور می کرد اما با این حال نتایج رضایت بخشی حاصل شد.
وی با اشاره به جداول گروه سنی مختلف از اضافه شدن 4 رفتار پرخطر جدید سنین دانش آموزی (از طریق سازمان بهداشت جهانی) اشاره کرد.
نظر شما