به گزارش خبرنگار مهر در قم، استاندار قم در این مراسم طی سخنانی با تأکید بر این که این پروژه باید تا پایان سال 87 به اتمام برسد گفت : بخش سلفچگان با وجود این که حتی فافد یک شهر است اما آیند درخشانی دارد و وجود استعدادهای فراوان نظیر شهرک صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان باعث شده است تا این بخش از دیگر بخشهای استان متمایز شود.
وی افزود : در آیندهای نزدیک با افتتاح 2 کارخانه بزرگ فولاد و سیمان هر کدام حدود 400 اشتغال مستقیم و 4 هزار اشتغال غیر مستقیم ایجاد خواهد کرد.
عباس محتاج با بیان این که مقرر شده تا خط راه آهن سریع السیر تهران ـ قم ـ اصفهان از کنار منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان عبور کند گفت : خوشبختانه با روند فعلی، منطقه سلفچگان پیشرفت فراوانی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه بسیاری از مهاجران استان قم در شهر قم ساکن میشوند گفت: ما باید با تبدیل کردن این منطقه به یک قطب صنعتی سرریز شهر را به این منطقه منتقل کنیم.
محتاج افزود : با توجه به انجام طرحهای صنعتی مختلف در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان اشتغال زایی خوبی در منطقه صورت گرفته است و شرایط به گونهای است که با کمبود نیروی کار مواجه هستیم و ما باید از طریق تعریف یک شهر در بخش سلفچگان این مشکل را مرتفع نماییم.
استاندار قم با اشاره به اجرای طرح تأمین آب آشامیدنی بخش سلفچگان تصریح کرد: یکی از محدودیتهای جدی در کشور و بخصوص در استان قم مسأله آب است و ما اگر بخواهیم در راستای پیشرفت منطقه سلفچگان گامهای مؤثری برداریم باید به تأمین آب توجه جدی داشته باشیم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در حال حاضر ما برای تأمین آب هزینههای فراوانی را میپردازیم. اگر بخواهیم در این خصوص بامشکل روبهرو نشویم باید در مصرف آب مدیریت داشته باشیم.
عباس محتاج با اشاره به اینکه مصرف آب توسط شهروندان حتی در سال گذشته بیش از 10 درصد رشد داشته است تأکید کرد: ما باید فرهنگ مصرف آب را در میان مردم اصلاح کنیم.
استاندار قم اظهار کرد: اگر فرهنگ مصرف آب را اصلاح نکنیم در آینده قطعا با مشکلات عدیدهای در زمینه تأمین آب مورد نیاز مردم روبهرو میشویم.
وی در پایان سخنان خود گفت: مدیریت مصرف آب در کشورهایی که منابع آبی آنها بسیار بیشتر از ما است اکنون انجام میشود و ما نباید نسبت به این مسأله مهم غفلت کنیم.
در ادامه این مراسم نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حل شدن مشکلات منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان از قبیل آب، گاز، راهآهن و ... در آیندهای نزدیک گفت : با روند موجود منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان میتواند منشأ تحول استان باشد و آینده خوب و درخشانی در انتظار این منطقه است.
حجت الاسلام علی بنایی تقویت بخش خصوصی، حمایت سرمایه گذاران و اطلاع رسانی در خصوص اقدامات انجام شده را برای شکوفایی هر چه بیشتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان ضروری برشمرد و افزود : با برنامه ریزی دقیق مطمئنا منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان میتواند به جایگاهی که برای آن پیش بینی شده است دست یابد.
در بخش دیگری از این مراسم مهندس کامکار مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان طی سخنانی اظهارکرد : خوشبختانه در حال حاضر زیر ساختهای مورد نیاز برای منطقه یکی پس از دیگری در حال تأمین شدن است و مشکلات سرمایه گذاران برای فعالیت در این منطقه با فراهم شدن زیر ساختها هر روز کاهش مییابد.
وی با اشاره به اینکه پروژه گازرسانی به بخش سلفچگان در اوایل سال آینده به بهرهبرداری میرسد گفت: هر چقدر میزان نیازهای منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان و زیر ساختهای آن فراهم گردد، ما شاهد رشد بیشتر و روزافزون این منطقه خواهیم بود.
در بخش دیگری از این مراسم مهندس محسنی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی قم با اشاره به اقدامات انجام شده و کسب مجوزهای لازم برای اجرای طرح اظهار کرد: با به اتمام رسیدن این پروژه آب مورد نیاز 34 روستا و منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان و شهرکهای صنعتی سلفچگان تأمین خواهد شد.
مراسم کلنگ زنی طرح تأمین آب آشامیدنی بخش سلفچگان با حضور استاندار و جمعی از مسؤولان استان صبح روز شنبه در بخش سلفچگان برگزار شد.
کد خبر 452903
نظر شما