به گزارش خبرنگار مهر، سعید کشمیری صبح سهشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حوزه بهداشت و درمان در سطح استان بوشهر تلاشهای خوبی صورت گرفته و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد شکوفایی گستردهای در این حوزه هستیم.
وی با اشاره به ضعفهای زیرساختی بخش بهداشت و درمان استان بوشهر تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: اکنون در سطح استان بوشهر ۱۰ شبکه بهداشت و درمان و ۲۲۳ خانه بهداشت فعالیت دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به فعالیت ۷۷ پایگاه سلامت شهری، ۵۶ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و ۳۰ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی در استان افزود: ۲۳ اتاق احیاء، ۱۰ کلینیک سیار دندانپزشکی و ۱۲ مرکز پیشگیری بهداشت و درمان در استان داریم.
فعالیت ۵۱ پایگاه اورژانس
وی با اشاره به اینکه پیش از انقلاب دو بیمارستان با امکانات محدود در استان وجود داشت، اضافه کرد: در حال حاضر در استان بوشهر هزار تخت فعال، ۵۰۰ پزشک عمومی، ۳۰۰ پزشک متخصص و فوق تخصص و ۳۲۰ دندان پزشک فعال است.
کشمیری از تجهیز ۲۳ روستای استان به امکانات کامل احیاء قلبی ریوی خبر داد و بیان کرد: ۳۵ پایگاه اورژانس جادهای و ۱۵ اورژانس شهری در کنار یک اورژانس هوایی با یک فروند بالگرد در استان خدماتدهی میکنند.
وی از تحصیل ۵۴۶ دانشجو پزشکی، ۲۱۱ دانشجو دندان پزشکی، ۲۶۲ دانشجوی پرستاری، ۱۰۰ دانشجوی مامایی و ۱۰۰ دانشجوی پیراپزشکی و بهداشت در استان خبر داد و گفت: توسعه آموزش و پژوهش و تبدیل دانش به محصول و کارآفرینی در دستور کار است.
افتتاح ۳۲ پروژه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از افتتاح ۳۲ پروژه با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال طی دهه فجر امسال خبر داد و اضافه کرد: عملیات اجرایی ۱۲ پروژه با اعتبار ۱۳۰ میلیارد ریال آغاز خواهد شد.
وی از پیشرفت ۶۰ درصدی احداث اورژانس هستهای بوشهر با ۱۰۰ تخت و اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال خبر داد و افزود: بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان نیز با پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد در حال اجرا است.
نظر شما