به گزارش خبرنگار مهر، روز سه شنبه در مراسمی با حضور فرید براتی سده رئیس مرکز توسعه، پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور، علیرضا وارثی مدیرکل بهزیستی استان، صفاپور دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، مریم بیدخام مدیرکل امور اجتماعی استانداری، صدیقه ربیعی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری، تعدادی از مدیران شهری و اعضای شورای اسلامی شهر قزوین اولین گرمخانه ویژه بانوان در شهر قزوین راه اندازی شد.
صدیقه ربیعی در این مراسم گفت: امروزه آسیب های اجتماعی در اشکال مختلف رخ داده و به واسطه توسعه و تنوع آنها با یک سری پیچیدگی و تغییر مواجهیم که باید برای آن تدبیر کنیم.
وی بیان کرد: اگر در گذشته آسیب ها فقط مختص مردان بود اما الان بانوان را هم درگیر کرده و این گروه را تحت تاثیر قرار داده است.
ربیعی تصریح کرد: وقتی آسیب ها زنانه می شود باید نگران تخریب بنیان خانواده هم باشیم به همین دلیل باید در تنظیم برنامه ها دقت کنیم تا به نتیجه برسیم.
وی اظهارداشت: کاهش سن اعتیاد در جامعه بسیار نگران کننده است و سرایت آن به سنین پایین جامعه زنگ خطری است که همه ما در معرض تهدید این پدیده شوم هستیم و باید مراقبت کنیم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین یادآورشد: در شرایط کنونی مبارزه با اعتیاد با بخشنامه و دستور کتبی ممکن نمی شود و اگر هوشیارانه وارد میدان نشویم و درست عمل نکنیم باید در آینده هزینه های بیشتری را در این عرصه پرداخت کنیم.
ربیعی افزود: هیچ تضمینی نیست که خانواده هایی که هرگز تصور این آسیب را ندارند دچار این بلیه نشوند و برای مصون ماندن خانواده ها همه باید هوشیار و جدی باشیم.
وی گفت: لازم است در استفاده از ظرفیت تشکل های بخش خصوصی هم اهتمام جدی داشته باشیم و بدانیم با کمک این گروه و ایجاد مراکز حمایتی می توان بخشی از مشکلات را کم کرد.
ربیعی تصریح کرد: نمی توان ادعا کرد و امید داشت که آسیب ها به صفر برسد اما قادریم میزان آن را به حداقل برسانیم.
وی گفت:گاهی اوقات آسیب های بخش زنان متاثر از همسر و یا پدرانی است که به دام اعتیاد گرفتار شده اند که باید مورد حمایت قرار گیرند لذا وجود چنین مراکزی ضروری است.
ربیعی اضافه کرد: اینکه بگوییم می توان آسیب ها را به صفر رساند آرمانی است اما باید تلاش کنیم تا آسیب ها کاهش یابد.
نظر شما