مجتبی آغاز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه توانمندسازی زنان روستایی در بخش کشاورزی و افزایش درآمد خانوارهای کم درآمد روستایی از اهداف تشکیل این صندوقها است، اظهار داشت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دستاوردهای ۴۰ ساله جهاد کشاورزی شهرستان همچنین عمران و آبادانی روستاها، طی یکسال گذشته با هدف ایجاد اشتغال برای زنان در روستاها، هفت صندوق اعتباری خرد زنان در روستاهای خاتم راهاندازی شده است.
وی عنوان کرد: صندوق اعتباری خرد زنان روستایی با ٢٣٩ عضو و با اعتبار ١١ میلیون و ۶٧٠ هزار تومان سرمایهگذاری اولیه در روستاهای این شهرستان راهاندازی شده است.
آغاز بیان کرد: توسعه صنایع خانگی و کوچک، کاهش مهاجرت از روستاها، بهبود وضعیت اقتصادی، ایجاد اشتغال، کاهش فقر و ارتقای مهارتهای فردی و اجتماعی زنان در روستاها از دیگر اهداف راهاندازی این صندوقها است.
وی با بیان اینکه در قالب این صندوقها وامهایی با بهره کم و با بازپرداخت بلندمدت برای انجام فعالیتهای درآمدزا پرداخت میشود، تصریح کرد: این صندوقها با مشارکت جهاد کشاورزی، شورای روستاها و همکاری زنان روستایی و با استفاده از اعتبارات داخلی صندوق کارآفرینی امید ایجاد شده است.
آغاز، حمایت از زنان روستایی را در رشد و ترویج کارآفرینی در مناطق روستایی تاثیرگذار دانست و بیان کرد: این مهم گامی در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاتم اظهار داشت: تشکیل صندوقهای اعتباری خرد زنان روستایی می تواند به رفع نیاز مالی زنان روستایی و توسعه همهجانبه روستاها کمک زیادی کند.
به گزارش مهر، هفت صندوق توسعه خرد زنان روستایی در روستاهای بختیاری، شهریاری، ترکان، کرخنگان، هاشم آباد چاهک، فتح آباد، چاکری و اسلام آباد چاه منج شهرستان خاتم راه اندازی شده است.
نظر شما