حمید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه گمرک زنجان در سال ۷۷ تاسیس شد و قبل از این تاریخ در استان زنجان گمرک وجود نداشت، افزود: حجم کار گمرک زنجان در ابتدا خیلی کم بود ولی امروز جزو گمرک های فعال و پرکار کشور است.
وی با اشاره به اینکه میزان واردات استان از طریق گمرک استان زنجان در سال ۷۹ حدود ۱۲۸ هزار تن و میزان صادرات نیز ۲ هزار و ۲۵۰ تن بود، ادامه داد: اگر بخواهیم این آمار را با وضعیت حال حاضر مقایسه کنیم، خواهیم دید که رشد در زمینه صادرات و واردات بسیار زیاد و قابل توجه بوده است.
مدیرکل گمرک استان زنجان با یادآوری اینکه در ۱۰ ماه امسال میزان واردات استان ۲۳۱ هزار تن بوده است، گفت: ارزش واردات در سال ۷۹ حدود ۶۰۰ هزار دلار بود، این در حالی است که ارزش واردات در ۱۰ ماه امسال به ۲۷۶ میلیون دلار رسیده است.
احمدی یادآور شد: همچنین صادرات از گمرک زنجان در سال ۷۹ به میزان ۲۲۵۰ تن بود که این میزان در ۱۰ ماه امسال به ۲۶۶ هزار تن رسیده است. از طرفی، ارزش صادرات استان از گمرک زنجان در سال ۷۹ به میزان ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار بود که این میزان در ۱۰ ماه امسال به ۳۸۲ میلیون دلار رسیده است.
مدیرکل گمرک استان زنجان افزود: طبق آمار گمرک زنجان، تجارت در استان زنجان قبل از انقلاب به واسطه نبود گمرک انجام نمیشد ولی از زمان تاسیس گمرک در استان زنجان، حجم تجارت افزایش قابل توجهی پیدا کرده است.
احمدی با بیان اینکه عمده صادرات در گمرک استان زنجان شمش فلزات رنگین است و در حدود ۶۰ درصد صادرات استان را شمش روی تشکیل میدهد، اظهار کرد: میزان صادرات ۱۰ ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۳ درصد افزایش داشته است.
وی در خصوص آخرین وضعیت ایستگاه بناب نیز گفت: در حال حاضر ایستگاه بناب راهاندازی شده و نماینده گمرک در این ایستگاه مستقر است و بخشی از تشریفات گمرکی انجام میشود اما به دنبال این هستیم که همه تشریفات گمرکی را در ایستگاه بناب انجام دهیم و نیازی به ورود کامیون به گمرک زنجان نباشد.
نظر شما