علی خاکسار در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ۳۰ خانه بوم گردی در استان همدان وجود دارد که ۱۲ مورد از این خانه ها فعال هستند، اظهارداشت: برای تقویت و توسعه بومگردی در استان همدان تا سقف ۴ میلیاردتومان به تناسب طرحی که توسط متقاضی یا سرمایهگذار برای ایجاد اقامتگاه بوم گردی ارائه دهد تسهیلات بانکی پرداخت میشود.
خاکسار عنوان کرد: هم اکنون اقامتگاههای بومگردی استان همدان در روستای آق بلاغ، مانیزان، وهنان، ورکانه، امزاجرد و ملحمدره دایر است.
معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان بابیان اینکه در پذیرش طرح ها برای ایجاد اقامتگاه های بوم گردی کیفیت طرحهای ارائه شده اولویت است، گفت: تنها به دنبال کمیتگرایی در توسعه خانههای بومگردی نبوده و نیستیم.
وی گفت: متقاضی اجرای خانه بومگردی باید ضوابطی مانند ایجاد آغل، آشپزخانه سنتی، وسایل بهداشتی، موزه ابزار کشاورزی و صنایع دستی روستای هدف را در خانه بومگردی یا مجاور آن مدنظر قرار دهد.
خاکسار با تاکید بر اینکه گردشگران تنها برای اقامت به خانههای بومگردی مراجعه نمیکنند، عنوان کرد: آشنایی و حفظ و اشاعه فرهنگ اهالی روستا نیز از اهداف راهاندازی خانههای بومگردی است که متولیان خانههای بومگردی باید به آن توجه داشته باشند.
وی همچنین با بیان اینکه در راستای ترویج ایرانگردی برنامهای برای استانهای غربی و شمال غربی در قالب کارگروه تورهای تلفیقی تعریف شده به اجرا خواهد درآمد، گفت: این برنامه ضمن ترویج فرهنگ سفرهای داخلی موجب تعریف مسیر مشخصی در مناطق غربی ایران است و بر این اساس به تدریج مسیر سفرهای گروهی در غالب تورهای مشارکتی در غرب کشور تعریف و اجرا خواهد شد.
نظر شما