به گزارش خبرنگار مهر، حسن نوروزی بعد از ظهر چهارشنبه در حاشیه نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان، در جمع خبرنگاران افزود: تبصره ۱۸ قانون بودجه به مفهوم کمک به بخش تولید و سرمایه گذاران بخش خصوصی بوده و دستگاه های اجرایی باید با سیستم بانکی انعقاد قراداد داشته باشند تا سیستم بانکی پرداخت وام به افراد را انجام داده و ما نیز یارانه آن را پرداخت کنیم.
نوروزی خاطرنشان کرد: پیش نویس قرارداد عاملیت تبصره ۱۸ نیز محقق شده و دستگاه های اجرایی باید قرارداد را با بانک ها منعقد کرده و ما بر اساس آن، طرح های اشتغال زا و مهم را در محورهای مختلف به سیستم بانکی در جهت دریافت یارانه معرفی خواهیم کرد.
نوروزی گفت: همچنین دستگاه هایی که در این زمینه عملکرد مناسبی نداشته باشند، اعتبار آنها جابه جا شده و به دستگاه های دیگر انتقال می یابد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همچنین از ابلاغ پروژه های ملی اقتصاد مقاومتی به دستگاه ها و وزارت خانه ها توسط سازمان برنامه و بودجه خبر داد و بیان کرد: تعداد ۹ دستگاه استانی گزارش برش استانی را ارائه دادند و ۱۴ دستگاه نیز باید گزارش خود را ارائه دهند.
نوروزی با بیان اینکه ۳۳ پروژه در استان به عنوان پروژه های مهم اقتصاد مقاومتی استان معرفی شده که اثر گذاری مهمی نیز دارند، تصریح کرد: با توجه به اهمیت پروژه های اقتصاد مقاومتی، برنامه ریزی شد که اولویت تخصیص سال جاری و تصویب اعتبار سال آینده به نحوی باشد که ۳۳ پروژه اقتصاد مقاومتی استان را عمدتا تا هفته دولت ۹۸ به سرانجام برسانیم.
نوروزی تصریح کرد: از محل ظرفیت تبصره ۵ قانون بودجه سال ۹۷، این موضوع محقق شد که دستگاه هایی که بدهکار شرکت برق استان هستند، پرداخت بدهی به شرکت برق را از طریق اسناد خزانه منتشره وزارت اقتصاد با اجرای تهاتر داشته باشند و بدهی تسویه شود.
نوروزی از تهاتر ۴ میلیارد تومان اسناد از طریق تبصره ۵ قانون بودجه ۹۷ خبر داد و اظهار کرد: این موضوع قدم خوبی بوده و امید است سایر دستگاه ها تا یکماهه باقیمانده از سال جاری برای تسویه بدهی برق از ین ظرفیت استفاده کنند.
نظر شما